Social media

Gepubliceerd op:
3 oktober 2017
Laatst gecontroleerd op:
13 februari 2020

RVO is actief op LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram en YouTube. Blijf op de hoogte van het nieuws, subsidies & regelingen, evenementen en nog veel meer.

Heeft u een vraag over een dienst of regeling? Neem contact op via een van de onderstaande socialmediakanalen. Een socialmedia-adviseur van webcare helpt u dan verder. Webcare is elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar.

LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over RVO. Op LinkedIn posten we iedere week  over onze regelingen en activiteiten. 

Twitter

Ontdek op Twitter meer over RVO en de producten en diensten. Volg RVO op ons algemene Twitteraccount of kies voor een van de volgende thema’s:

Facebook

Like Rijksdienst voor Ondernemend Nederland of Internationaal Ondernemen en blijf op de hoogte van de producten en diensten.

Instagram

Kijk mee met RVO op Instagram. Hier posten we regelmatig voorbeelden van hoe RVO de Nederlandse economie versterkt en de samenleving duurzamer maakt. Dat doen we samen met onze partners, bedrijven en vele medewerkers.

YouTube

In de video's op YouTube geeft RVO uitleg over de producten en diensten. Ook vertellen ondernemers over hun ervaringen met RVO.

Bent u tevreden over deze pagina?