Communicatieadviseur

Gepubliceerd op:
8 december 2023
Laatst gecontroleerd op:
4 april 2024

Onze campagnes zijn bedoeld om ondernemers te helpen. Daarom is het ontzettend belangrijk dat onze informatie vindbaar en toegankelijk is. Samen met jouw contentspecialisten en je contentcoördinator bouw je aan bereikbare en duidelijke communicatie. Voor iedereen.  

Overzicht

In een vakgebied waar zoveel speelt en een organisatie die zo groot is als de onze, gebeurt er veel tegelijk. Jij ziet overlappingen, voegt visies samen en zorgt voor nieuwe samenwerkingen. Jij werpt je op als vraagbaak en bewaakt de kwaliteit van de uitingen van je team. Zie je kansen voor samenwerkingen? Dan grijp je die. Zo bewaak je dus niet alleen de grote lijnen, maar zorg je ook voor steeds meer samenwerking binnen onze organisatie.  

Als je een visie hebt, of deelt, krijg je hier de ruimte om hem uit te voeren. Zo kun je met kleine teams vol gedreven experts grote resultaten boeken. Daar plukt heel RVO en de Nederlandse ondernemer de vruchten van. 

Kevin
Communicatieadviseur

Uitdagingen

We hebben te maken met grote uitdagingen bij RVO. Het vertrouwen in de overheid neemt af en wij willen dat tij keren. We willen daarom eerder betrokken zijn bij de plannen van beleidsmakers. Zo kunnen we nieuwe regelingen en programma’s in veel betere communicatieve banen leiden. De klus waar we voor staan, vragen van medewerkers andere manieren van denken en werken. Je maakt in al je werk de koppeling tussen die ambitie en wat dit van medewerkers vraagt.

Wat ik persoonlijk heel fijn vind, is het vertrouwen dat mijn manager aan ons geeft. Met betrekking tot bijvoorbeeld thuiswerken of hybride werken. Mijn manager is echt een sparringspartner. Ik kan met alles bij haar terecht. 

Diana
Communicatieadviseur

Begrijpelijk en duidelijk

Ons werk hangt vaak van jargon en afkortingen aan elkaar. Daarom werken we hard aan begrijpelijke communicatie en we hopen dat jij daar aan wil bijdragen. Samen zorgen we dat Nederlandse ondernemers makkelijker onze regelingen en diensten gebruiken. 

Bekijk wat RVO jou te bieden heeft

Iets voor jou?

Wil jij aan de slag bij een maatschappelijke publieke dienstverlener, waar je met een sfeervol team impact kunt maken op maatschappelijke transities, resultaten kunt vieren en waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Grijp je kans en bekijk de openstaande vacatures voor communicatieadviseurs!

Nieuwsgierig naar onze vacatures?

Bekijk ze dan op werkenvoornederland.nl

Vragen?

Neem contact via solliciterenrvo@rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?