Managementondersteuner bij RVO

Laatst gecontroleerd op:
5 maart 2024
Gepubliceerd op:
8 november 2023

Uit de categorie onmisbaar bij RVO: onze managementondersteuners. Vraag het iedere manager in onze organisatie en die zullen het beamen. Onze managers hebben veel te doen en als managementondersteuner ben jij hun filter, agenda en kalender in één. 

Wat doet een managementondersteuner?

Onze managers ontzorgen. Jij zorgt dat managers zich op hun werk kunnen concentreren. Ze hebben het al druk genoeg en jij zorgt met jouw planningsvermogen en overzicht dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over hun agenda. Die heb jij namelijk altijd op orde. Je vindt het dan ook altijd lekker als je jouw managers een stapje voor kan zijn. Een reminder sturen op het juiste moment, of net iets extra's regelen dat hun werk een beetje makkelijker maakt.
 

Er zijn veel specialisten binnen RVO en ik voel ook heel veel trots hier. Ik vind het heel fijn dat je - naast de diversiteit - merkt dat iedereen trots is om te doen waar ze goed in zijn. Het is heel tof om mensen met belangrijke dingen te helpen.

Annelise
Managementondersteuner

Waar draag je als managementondersteuner aan bij?

Aan veel meer dan je in eerste instantie denkt. Want je bent (zonder dat ze het zelf vaak weten) de cruciale hoeksteen van ieder team. Dankzij jou mist hun manager namelijk geen teammeetings, voortgangsgesprekken en andere belangrijke zaken. Waarschijnlijk ben jij ook degene die een kleinigheidje regelt als iemand zich langdurig ziek meldt. Het ligt er maar net aan waar jouw managers behoefte aan hebben. Jij pakt het op. 

Als mijn vrienden zeggen 'laten we een weekendje weggaan', ben ik meteen al mooie huisjes aan het zoeken. Dat 'regelen' zit gewoon in me, daarom haal ik er ook zo veel plezier uit als ik ergens eerder aan heb gedacht dan mijn manager.

Amanda
Managementondersteuner

Bekijk wat RVO jou te bieden heeft

Iets voor jou?

Wil jij aan de slag bij RVO en echt het verschil maken? Grijp je kans en bekijk de openstaande vacatures voor managementondersteuners!

Prioriteiten stellen is zo belangrijk, want wat belangrijk is, verschilt voor iedereen. Als ik alles heb kunnen managen op een dag en ook nog wat extra's voor mijn teams heb kunnen doen, ga ik altijd tevreden naar huis. 

Lillian
Managementondersteuner

Nieuwsgierig naar onze andere vacatures?

Bekijk ze op werkenvoornederland.nl

Vragen?

Neem contact op via solliciterenrvo@rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?