Social media | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Social media

13-02-2020

Wij zijn actief op LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram en YouTube. Blijf op de hoogte van ons nieuws, onze subsidies & regelingen, onze evenementen en nog veel meer.

Een vraag over onze diensten of regelingen? Stel ze aan ons webcareteam via onze socialmediakanalen van RVO.

LinkedIn

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van en over RVO. Op LinkedIn posten we elke dag over onze regelingen en activiteiten.

Twitter

Ontdek op Twitter meer over ons en over onze producten en diensten. Volg ons op ons algemene Twitteraccount of kies voor een van onze thema-accounts duurzaam, agrarisch, innovatief of internationaal ondernemen:

Facebook

Like Rijksdienst voor Ondernemend Nederland of Internationaal Ondernemen en blijf op de hoogte van onze producten en diensten.

Instagram

Kijk mee op Instagram om te zien wie wij zijn en hoe we de Nederlandse economie versterken en de samenleving duurzamer maken. Dat doen we samen met onze partners, bedrijven en de inzet van vele collega’s.

YouTube

Op YouTube geven we in video’s uitleg over onze producten en diensten en laten we ondernemers aan het woord over hun ervaringen met onze organisatie.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.