Evenementen over de wederopbouw in Oekraïne

Gepubliceerd op:
2 april 2024
Laatst gecontroleerd op:
15 mei 2024

Als u deelneemt aan evenementen over de wederopbouw van Oekraïne krijgt u vaak waardevolle informatie. Bijvoorbeeld over internationale financiering. Ook kunt u er partijen vinden om mee samen te werken. Bekijk onze selectie van belangrijke evenementen over Oekraïne.

Gezondheidszorg en onderwijs: online workshop

Datum: 21 mei 2024
Locatie: online via Webex
Tijd: 13:00 - 16:15 uur (Nederlandse tijd)
Link naar de workshop

De Wereldbank organiseert een Engelstalige 'Virtual Business Outreach Workshop on Ukraine for European Business with focus on Human Development Sector'. Deze online workshop richt zich op Europese bedrijven en professionals in de gezondheidszorg en onderwijssector. U krijgt inzicht in Wereldbankprojecten, noodhulp- en wederopbouwprogramma's in Oekraïne, en e-procurement via "Prozorro". Verder doet u waardevolle kennis op en kunt u netwerken. Dit helpt u om opdrachten effectief uit te voeren in Oekraïne.

Infrastructuur: online workshop

Datum: 23 mei 2024
Locatie: online via Webex
Tijd: 13:00 - 16:15 uur (Nederlandse tijd)
Link naar de workshop

De Wereldbank organiseert een Engelstalige 'Virtual Business Outreach Workshop on Ukraine for European Business with focus on Infrastructure Sector'. Deze online workshop richt zich op Europese bedrijven en professionals in de infrastructuursector. U krijgt inzicht in Wereldbankprojecten, noodhulp- en wederopbouwprogramma's in Oekraïne, en e-procurement via "Prozorro". Verder doet u waardevolle kennis op en kunt u netwerken. Dit helpt u effectief opdrachten uit te voeren in Oekraïne.

Gezondheidszorg: NL Lounge tijdens Rebuild Ukraine 

Datum: 24 - 26 juni 2024
Locatie: Warschau, Polen
Meld u aan voor de NL Lounge

De conferentie 'Rebuild Ukraine' brengt overheden, internationale financiële instellingen, bedrijven en Oekraïense gemeenten samen. Het evenement vindt regelmatig plaats, en richt zich in juni op herstel van menselijk kapitaal in de zorgsector en de medische infrastructuur van Oekraïne. Het evenement biedt een offline platform voor herstelprojecten, technologieën, apparatuur en investeringen die nu in Oekraïne nodig zijn.

Het herstel van het zorgsysteem richt zich eerst op de belangrijkste zaken: het opzetten van een effectief revalidatienetwerk, extra afdelingen, revalidatiecentra en modernisatie van bestaande faciliteiten, inclusief de opleiding van professionals. Nederland doet mee aan de conferentie met een NL Lounge: een fysieke plek waar Nederlandse deelnemers zich samen presenteren. Lees meer over de NL Lounge tijdens Rebuild Ukraine.

Bouw en energie: Rebuild Ukraine

Datum: 22 - 14 november 2024
Locatie: Warschau, Polen
Meer informatie

De conferentie 'Rebuild Ukraine' brengt overheden, internationale financiële instellingen, bedrijven en Oekraïense gemeenten samen. Het vindt evenement regelmatig plaats, en richt zich in november op infrastructuur, industrie, energie en huisvesting. Het evenement biedt een offline platform voor herstelprojecten, materialen, technologieën, en investeringen die nu in Oekraïne nodig zijn.

Mogelijk komt er een Nederlandse deelname aan de conferentie. Houd deze pagina in de gaten voor updates.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?