Taiwan: wat kunnen wij voor u betekenen?

Gepubliceerd op:
9 april 2021
Laatst gecontroleerd op:
17 mei 2021

Als u zakendoet in Taiwan is het Netherlands Office Taipei er ook voor u. Met verschillende diensten ondersteunen zij Nederlandse bedrijven in Taiwan. Benieuwd wat Netherlands Office Taipei voor u kan betekenen? Hieronder vindt u een overzicht van hun diensten.

Belangen behartigen in Taiwan

De overheid zet zich actief in voor de belangen van bedrijven en organisaties in Taiwan. Ook voor hulp bij zakelijke problemen of lokale procedures kunt u bij Netherlands Office Taipei terecht.

Werk samen met ons aan kansen en oplossingen

De medewerkers in Taiwan maken zich hard voor uw belangen en gaan via de juiste contacten het gesprek aan. Er is uiteraard niet altijd een oplossing gegarandeerd.

Deuren openen

In Taiwan kan het nuttig zijn om samen met de Nederlandse overheid op te trekken. Denk hierbij aan mogelijkheden voor presentatie, handelsmissies of bijeenkomsten. Het gaat voor een belangrijk deel om deuren openen. Medewerkers van het Nederlands economisch netwerk hebben kennis van de situatie in Taiwan en lokale contacten.

Obstakels van lokale partijen

Het kan voorkomen dat u tegen situaties aanloopt waarin de (plaatselijke) overheid niet mee lijkt te willen werken. Of misschien leveren officiële procedures drempels op? Het economisch netwerk kan u dan misschien helpen. Vaak hebben de medewerkers sneller toegang tot de mensen die obstakels weg kunnen nemen. Ook kunnen de medewerkers van het economisch netwerk u helpen als een lokale partner problemen veroorzaakt. Door met u mee te denken, tips te geven en u in contact te brengen met bijvoorbeeld juristen en fiscalisten.

Kansen voor ondernemers in Taiwan

Wilt u weten welke kansen en trends er zijn in Taiwan? Het economisch netwerk houdt de lokale markt in de gaten.

Kansen en ontwikkelingen in Taiwan

De medewerkers van het Nederlands economisch netwerk volgen de economische, innovatieve en maatschappelijke ontwikkelingen. Zij wijzen u op kansen, trends en behoeften bij lokale partijen en overheden. Bijvoorbeeld voor bepaalde producten of technieken. Ook kansen en ontwikkelingen op het gebied van innoveren, internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen en aanbestedingen houden zij goed in de gaten.

Zakelijk netwerk en contacten

Bent u op zoek naar specifieke zakelijke contacten in Taiwan? Het is niet altijd eenvoudig om betrouwbare agenten of partners te vinden. De medewerkers van het economisch netwerk zijn ter plekke aanwezig. Zij kennen de lokale spelers, netwerken en markt en kunnen omgaan met taal- en cultuurbarrières.

U kunt Zakenpartnersupport Op Maat aanvragen zodat u inzicht krijgt in uw lokale marktkansen.

Hulp bij zakendoen in Taiwan?

De economische experts ter plaatse helpen u graag verder!

 

T: +886 287 587 200
E: tai-ea@nlot.org.tw

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?