Tijdelijk gesloten voor aanvragen

Digitaal platform Seedfondsen

Gepubliceerd op:
16 juni 2020
Laatst gecontroleerd op:
5 april 2022

Vanaf 18 juni gaat alle procesinformatie van de Seedfondsen en Seed Business Angel-fondsen gefaseerd over naar een nieuw, digitaal uitvoeringsplatform. U als fondsmanager heeft hierover bericht ontvangen.

Lees op deze pagina meer over het platform, zoals: welke voordelen het heeft, hoe het werkt en wat u doet bij vragen en ondersteuning.

  Waarom een digitaal uitvoeringsplatform?

  Het digitale uitvoeringsplatform harmoniseert en optimaliseert het digitale aanvraag- en uitvoeringsproces van de regelingen voor kredieten, garanties en risicokapitaal. Dit geldt onder andere voor de Seed Capital-regeling en de Seed Business Angel-regeling. Met het platform verloopt het uitvoeringsproces soepeler en transparanter.

  Wat zijn de voordelen voor u?

  • Het platform is intuïtief en zodoende eenvoudig in gebruik.
  • Het aanvraagproces is volledig geautomatiseerd, dus daardoor efficiënter en minder foutgevoelig.
  • U kunt uw fonds(en) en participaties eenvoudig en voortdurend zelf inzien en beheren.
  • U ervaart meer gebruiksgemak, doordat alle informatie die u nodig heeft op één plek staat.

  eHerkenning

  Voor toegang tot het platform moet u eHerkenning niveau 2+ hebben. Heeft u nog geen eHerkenning? Op de website van eHerkenning staat een stappenplan om dit aan te vragen.

  Hoe werkt het uitvoeringsplatform?

  In de handleiding hieronder leest u een gedetailleerde instructie voor het uitvoeringsplatform. Ook op het platform zelf vindt u de handleiding. Heeft u vragen? Kijk dan op het platform of uw vraag staat bij veelgestelde vragen.

  Contact

  Hebt u nog overige vragen of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw aanvraag? Neem dan contact met ons op. Eén van onze adviseurs begeleidt u dan stap voor stap. Technische vragen over het portaal kunt u via upri@rvo.nl stellen aan RVO.

  Vragen over Digitaal platform Seedfondsen?

  Neem contact met ons op

  In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
  Bent u tevreden over deze pagina?