Gesloten voor aanvragen

Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) Q4 2020

Laatst gecontroleerd op:
15 augustus 2023
Gepubliceerd op:
5 maart 2021

De TVL Q4 2020, voor de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2020, is gesloten. De regeling was open voor aanvragen tot en met 29 januari 2021, 17:00 uur.

Wanneer kreeg u uw definitieve subsidie op uw rekening?
We deden ons best om ervoor te zorgen dat u het geld zo snel mogelijk op uw rekening had staan. Lees wanneer u de betaling kon verwachten op de pagina Na uw aanvraag.

Extra steun voor specifieke sectoren

Voor een aantal sectoren was er extra steun/opslag via de TVL in Q4 2020:

Aanvragen

Aanvraagproces

Deze regeling is gesloten. Maar hoe bereidde u uw aanvraag voor? Hoe vroeg u de regeling precies aan? Wat gebeurde er na uw aanvraag? Hoe vroeg een intermediair voor u de TVL aan?

Bekijk het aanvraagproces

Hoogte van de subsidie

Hoeveel u ontving, hing af van uw omzetverlies en uw branche. Let op: de TVL-subsidie en eventuele toeslagen werden meegeteld als omzet. Dit kon effect hebben als u ook van de NOW-regeling gebruikmaakte.

Bekijk de berekening van de subsidie

Valse berichten via sms en e-mail

Er zijn meldingen gemaakt van phishing per sms en e-mail. In deze berichten wordt gevraagd of Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) u als ondernemer kan helpen bij uw subsidieaanvraag. Deze berichten zijn niet afkomstig van RVO. Wij communiceren alléén met u over de status van een aanvraag óf als u zelf heeft aangegeven contact met ons te willen. Klik niet op links die u niet vertrouwt. Als iemand u helpt bij uw aanvraag, zorg dan dat u deze persoon goed kent en vertrouwt.

Voorwaarden

Als u in aanmerking wilde komen voor de TVL, moest u aan een aantal voorwaarden voldoen.

Bekijk alle voorwaarden

Meer weten?

RVO voert de TVL uit in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De Nederlandse overheid verwacht van ondernemingen dat ze bij hun bedrijfsactiviteiten rekening houden met mens, milieu en maatschappij in lijn met internationale OESO-richtlijnen en mensenrechtenverdragen.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?