Gesloten voor aanvragen

Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) jun - sep 2020

Gepubliceerd op:
5 maart 2021
Laatst gecontroleerd op:
30 augustus 2023

De TVL juni - september 2020, voor de periode van 1 juni tot en met 30 september 2020, is gesloten. U kon aanvragen tot en met 30 oktober 2020, 17:00 uur.

We deden ons best om ervoor te zorgen dat u het geld zo snel mogelijk op uw rekening had staan. Lees wanneer u de betaling kon verwachten op de pagina Na uw aanvraag.

Aanvragen

Deze regeling is gesloten. Hij was open voor aanvragen tot en met 30 oktober 2020, 17:00 uur

Aanvraagproces

Hoe bereidde u uw aanvraag voor? Hoe vroeg u de regeling precies aan? Wat gebeurde er na uw aanvraag? Hoe vroeg een intermediair voor u de TVL aan?

Bekijk het aanvraagproces

Hoogte van de subsidie

Hoeveel u ontving, hing af van uw omzetverlies en uw branche. Let op: de TVL-subsidie en eventuele toeslagen werden meegeteld als omzet. Dit kon effect hebben als u ook van de NOW-regeling gebruikmaakte.

Bekijk de berekening van de subsidie

Valse berichten via sms en e-mail

Er zijn meldingen gemaakt van phishing per sms en e-mail. In deze berichten wordt gevraagd of Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) u als ondernemer kan helpen bij uw subsidieaanvraag. Deze berichten zijn niet afkomstig van RVO. Wij communiceren alléén met u over de status van een aanvraag óf als u zelf heeft aangegeven contact met ons te willen. Klik niet op links die u niet vertrouwt. Als iemand u helpt bij uw aanvraag, zorg dan dat u deze persoon goed kent en vertrouwt.

Voorwaarden

Als u in aanmerking wilde komen voor de TVL, moest u aan een aantal voorwaarden voldoen.

Bekijk alle voorwaarden

Bekijk de vastgestelde SBI-codes

Meer weten?

RVO voert de TVL uit in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De Nederlandse overheid verwacht van ondernemingen dat ze bij hun bedrijfsactiviteiten rekening houden met mens, milieu en maatschappij in lijn met internationale OESO-richtlijnen en mensenrechtenverdragen.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?