Welkom bij eLoket: het elektronisch loket waar u voor bepaalde subsidieregelingen digitaal een aanvraag kunt indienen.

26-09-2016: eLoket is vernieuwd

Het eLoket van RVO is vernieuwd. Wanneer u inlogt op het eLoket met eHerkenning of DigiD wordt u doorgeleid naar uw profielpagina. Hier moet u éénmalig uw gegevens bevestigen. Zo nodig kunnen deze gegevens worden aangepast. Dat kan met behulp van een wizard. Deze leidt u door het proces. Bij een volgende inlog zullen uw gegevens altijd up-to-date zijn. Ze worden dan bij de relatiedatabase van het Ministerie van Economische Zaken opgehaald.
 
Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met de Helpdesk van RVO: 088 042 42 42 (8.30 – 17.00 uur) of via klantcontact@rvo.nl.

Agrarisch?

Bent u agrarisch ondernemer of hobbyboer en staat uw regeling er niet bij in eLoket? Dan is het mogelijk dat u voor die regeling moet inloggen op ons andere elektronisch loket, namelijk van mijn.rvo.nl.

PKI-overheidcertificaten

U kunt PKI-overheidcertificaten voor SBR niet gebruiken voor eHerkenning.

WindowsXP met Internet Explorer 8

Heeft u Windows XP, dan kunt u inloggen met bijvoorbeeld Mozilla Firefox of Google Chrome. Het is niet meer mogelijk om in te loggen met Windows XP in combinatie met Internet Explorer 8 (IE8).

Meldingen en storingen

Informatie over onderhoud en meldingen

U kunt op de volgende manieren op eLoket inloggen:

U bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Log in met eHerkenning.
U bent particulier en heeft een Burgerservicenummer (BSN). Log in met DigiD.
Het is niet meer mogelijk om in te loggen met een RVO.nl-account. Log hier in om 'oude' aanvragen over te dragen naar uw eHerkenningsmiddel.

Service menu right