Hulp van de ambassade in Kroatië

Laatst gecontroleerd op:
5 januari 2024
Gepubliceerd op:
6 oktober 2020

Als u in Kroatië bent voor zaken, kunt u extra hulp krijgen van de experts van de Nederlandse ambassade. Zij adviseren over exportkansen en investeringsmogelijkheden. Het team kan u verwijzen naar mogelijke zakenpartners en organiseert bijvoorbeeld netwerkbijeenkomsten. Neem contact op.

Contact met de Nederlandse ambassade in Kroatië

Maak kennis met de ambassade

Doet u zaken in Kroatië? De adviseurs van de ambassade geven u informatie en advies over zakelijke kansen, wetten, sectorontwikkelingen en zakenpartners. De economische afdeling heeft een groot netwerk en kent de weg in Kroatië.

Volg de ambassade op social media:

Contact met economische afdeling

De economische afdeling van de ambassade behandelt al uw zakelijke vragen. Het maakt niet uit in welke sector u geïnteresseerd bent. Het team helpt u graag verder op weg. Maak gebruik van hun economische expertise!

Neem contact op:

T: +385 146 422 00
E: zag-ea@minbuza.nl

Contact met consulaten

Er werken 3 honorair consuls voor Nederland in de steden Dubrovnik, Split en Opatija.

Zij vertegenwoordigen algemene en economische belangen van Nederland in zijn of haar regio.

Bekijk contactgegevens honorair consuls
(netherlandsandyou.nl)

Algemene contactgegevens ambassade

U vindt de Nederlandse ambassade in de wijk Kaptol, vlakbij het Ribnjak-park en de 13e-eeuwse kathedraal van Zagreb.

Zoekt u het bezoekadres? Of heeft u vragen die niet over zakendoen gaan?

Bekijk algemene contactgegevens ambassade
(netherlandsandyou.nl)

Bent u actief in de zonne- of bio-energiesector? Eind 2021 liet de ambassade een studie uitvoeren naar deze sectoren in Kroatië en Slovenië, samen met RVO en de ambassade in Slovenië. U ontdekt alles over risico's, kansen, financiering en meer.

Ontmoet Kroatische zakenpartners en doe kennis op tijdens evenementen over zakendoen in Kroatië. De ambassade of RVO organiseren deze. Lees of er op dit moment iets op de planning staat.

Zoekt u Engelstalige informatie over Nederland voor uw Kroatische contacten? Op de website Netherlandsandyou.nl vindt u informatie in het Engels over zakendoen met Nederland.

Stuurt u als werkgever werknemers naar Kroatië voor een tijdelijke opdracht? De ambassade in Zagreb weet waarmee u dan rekening moet houden.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?