Luxemburg: bij wie kunt u terecht?

Laatst gecontroleerd op:
2 februari 2021
Gepubliceerd op:
18 januari 2021

Als u zakendoet in het buitenland heeft u weleens hulp nodig van experts ter plaatse. De Nederlandse Ambassade in Luxemburg staat klaar voor u als ondernemer. Voor advies over de sectoren landbouw en transport kunt u zich richten tot de landbouwafdeling en de transportafdeling van de Nederlandse Ambassade in Brussel.

Natuurlijk kunt u met uw vragen over zakendoen in Luxemburg als eerste terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Onze RVO-adviseurs helpen u graag verder.

Kent u de wegen in Luxemburg al, maar loopt u ter plaatse ergens tegenaan? Of heeft u moeite met bepaalde procedures? Neem dan contact op met het Luxemburgse House of Entrepreneurship. Het team van hun One-Stop Shop staat klaar voor alle buitenlandse ondernemers die in Luxemburg van start willen gaan of hier al gevestigd zijn.

Ambassade in Luxemburg

Wilt u als ondernemer gebruikmaken van de plaatselijke kennis van het Nederlandse ambassadenetwerk in Luxemburg?  De Nederlandse ambassade in Luxemburg kan u verwijzen naar Luxemburgse instanties en u voorstellen aan haar netwerk. De ambassade helpt u graag verder, of u nu op zoek bent naar algemene of specifieke marktinformatie, partners en afnemers of contacten bij belangrijke organisaties. U kunt uw vragen mailen naar: lux@minbuza.nl.

Landbouwafdeling Brussel

Voor landbouwvragen over Luxemburg staat de landbouwafdeling in Brussel voor u klaar. Mail uw vragen naar bru-lnv@minbuza.nl.

Transportafdeling Brussel

Voor vragen op het gebied van verkeer en transport in Luxemburg kunt u zich richten tot de Transportafdeling in Brussel. Mail uw vragen naar bru-ienm@minbuza.nl.

Hulp nodig bij uw zaken in Luxemburg?

De economische experts van het ambassadenetwerk helpen u graag!

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?