Hulp van de ambassade bij zakendoen in Polen

Laatst gecontroleerd op:
25 juni 2024
Gepubliceerd op:
20 oktober 2020

Als u in Polen bent voor zaken, kunt u extra hulp krijgen van de experts van de Nederlandse ambassade. Zij adviseren over exportkansen en investeringsmogelijkheden. Het team kan u verwijzen naar mogelijke zakenpartners en organiseert bijvoorbeeld netwerkbijeenkomsten. Neem contact op.

Contact met de Nederlandse ambassade in Polen

Maak kennis met de ambassade

Doet u zaken in Polen? De adviseurs van de ambassade adviseren u over zakelijke kansen, wetten, sectorontwikkelingen en zakenpartners. De economische afdeling heeft een groot netwerk en kent de weg in Polen.

Volg de ambassade op social media

Contact met economische afdeling

De economische afdeling van de ambassade behandelt al uw zakelijke vragen. Het maakt niet uit in welke sector u geïnteresseerd bent, het team helpt u graag verder op weg. Maak gebruik van hun economische expertise!

Neem contact op

T: +48 22 559 12 38
E: war-ea@minbuza.nl

Contact met landbouwteam

U kunt de landbouwafdeling van de ambassade vragen stellen over de landbouw of voedselindustrie. Het maakt niet uit in welk deel van de landbouwketen u actief bent, dit team helpt u graag bij uw internationale plannen.

Neem contact op

T: +48 22 559 12 38
E: war-lnv@minbuza.nl
W: Agroberichten Buitenland: Polen
Twitter: @AgriWarschau

Bezoek evenementen

Ontmoet Poolse zakenpartners en doe kennis op tijdens evenementen over zakendoen in Polen. De ambassade of RVO organiseren deze. Bekijk nieuwe evenementen via:

Algemene contactgegevens ambassade

U vindt de Nederlandse ambassade in Polen aan de Kawalerii-straat in Warschau, aan de rand van het groenrijke Łazienki-park.

Zoekt u het bezoekadres van de Nederlandse ambassade? Of heeft u vragen die niet over ondernemen gaan? Kijk dan op de website Nederland Wereldwijd:

Bekijk de contactgegevens

Focus op duurzaam ondernemen

De ambassade geeft duurzaam ondernemen extra aandacht, vooral:

  1. Energietransitie
  2. Duurzaam transport
  3. Circulaire economie
  4. Agrifood of duurzame landbouw

Wilt u met de ambassade een evenement organiseren over één van deze thema's? Bijvoorbeeld om uw product te promoten of een Poolse sector te verkennen?

Bel of e-mail de ambassade

Engelse informatie over de ambassade

Zoekt u Engelstalige informatie over Nederland voor uw Poolse contacten? Op de website Netherlandsandyou.nl vindt u Engelstalige informatie over zakendoen met Nederland.

Bekijk de Engelse informatie

Netherlands-Polish Chamber of Commerce (NPCC)

Deze non-profitorganisatie kan u ook helpen met zakendoen in Polen. Hun uitgebreide zakelijke netwerk biedt mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bezoek de NPCC-website

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?