Hulp van de ambassade bij zakendoen in Polen

Gepubliceerd op:
20 oktober 2020
Laatst gecontroleerd op:
11 oktober 2022

Ook als u met succes zakendoet in Polen, kan het zijn dat u soms ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om plaatselijke hulp te krijgen. De Nederlandse ambassade in Warschau staat voor u klaar.

Wilt u nu al een vraag stellen aan de lokale medewerkers over zakendoen in Polen? Mail dan naar war-ea@minbuza.nl of bel met +48 22 559 12 38.

Het Nederlandse ambassadenetwerk staat voor u klaar

De economische afdeling en het landbouwteam van de Nederlandse ambassade in Polen helpen u graag met uw economische vragen.

Heeft u vragen over corona en zakendoen in Polen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen over maatregelen, reizen en meer.

Benieuwd welke mogelijkheden de Poolse markt uw sector biedt? Bekijk dit overzicht van kansrijke sectoren en marktrapporten. Hier leest u ook aan welke sectoren de ambassade extra prioriteit geeft.

Wij organiseren regelmatig webinars over zakendoen in Polen. Bekijk de agenda om te zien of er iets gepland staat. Ook op de LinkedInpagina van de economische afdeling en bij Agroberichten Buitenland vindt u evenementen.

Deze non-profitorganisatie kan u ook helpen met zakendoen in Polen. Hun uitgebreide zakelijke netwerk biedt mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wilt u een bedrijf starten in Polen of in een Pools bedrijf investeren? Dan moet u de Poolse regels kennen. Deze pagina wijst u de weg naar de juiste informatie.

Benieuwd hoeveel Nederland naar Polen exporteert? En hoeveel we importeren? Hier vindt u een overzicht en betrouwbare bronnen over de handel tussen de landen.

Wilt u weten hoe de zakencultuur is in Polen? Deze praktische do's-and-don'ts wijzen u de weg in de zakelijke etiquette van Polen.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?