Hulp bij zakendoen in Thailand

Gepubliceerd op:
26 juli 2021

Als u al zakendoet in Thailand, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. De ambassade in Bangkok en de consulaten-generaal in Phnom Pen, Phuket, Vientiane en Siem Reap staan voor u klaar.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Het Nederlands economisch netwerk kan u in Thailand verder helpen met uw zaken. Bij welke posten en afdelingen van het economisch netwerk kunt u in Thailand terecht?

Met verschillende diensten ondersteunt het economisch netwerk Nederlandse bedrijven in Thailand. Bekijk wat het economisch netwerk in Thailand voor u kan betekenen.

Nederlandse bedrijven en organisaties in Thailand kunnen soms het verblijf van de Nederlandse ambassadeur in Bangkok gebruiken voor evenementen. Wat zijn de voorwaarden en hoe doet u een verzoek?

 

Heeft u een vraag over ondernemen in Thailand? Het Nederlandse ambassadenetwerk helpt u met advies en het leggen van contacten.

 

Het economisch netwerk in Thailand publiceert regelmatig over kansrijke sectoren. Lees de factsheets en marktrapporten over kansen in Thailand.

De Nederlandse ambassade in Bangkok publiceert regelmatig economische updates en reviews over Thailand. Bekijk de update en terugblik voor de eerste helft van 2021.

Meer weten over het werk van de ambassade in Thailand en haar projecten? Kijk dan op Netherlands and You.

Het coronavirus en de maatregelen die als gevolg ervan genomen zijn, hebben impact op het zakendoen met Azië. Lees de veelgestelde vragen en antwoorden.

Hulp nodig bij uw zaken in Thailand?

De economische experts van het ambassadenetwerk helpen u graag!
 

 

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?