De betrokken ondernemer - Samenwerken met het onderwijs in jouw regio

Laatst gecontroleerd op:
15 mei 2023
Gepubliceerd op:
8 oktober 2021

Ondernemer, waarom werk jij nog niet samen met het onderwijs? Want dat brengt je meer dan je denkt! In de serie 'De betrokken ondernemer' vertellen 8 ondernemers waarom zij betrokken zijn bij het onderwijs én wat dit voor hen betekent. Ze zetten zich in om jongeren te helpen met het ontwikkelen van hun ondernemende talenten.

Spreekt het je aan om bij te dragen aan een leeromgeving waarin studenten leren en ervaring opdoen in de praktijk? Waar ze hun ondernemende houding en vaardigheden kunnen ontwikkelen? Help studenten zich klaar te stomen voor hun toekomstige carrière, wie weet bij jouw bedrijf. Want je betrokkenheid als ondernemer is hierbij onmisbaar.

De betrokken ondernemer in de praktijk

In deze serie delen ondernemers hun verhaal. Waarom ze samenwerken met het onderwijs, op welke manier ze dat doen en wat de samenwerking hen oplevert. Bekijk hieronder de video van ondernemer Marloes de Ruiter.

Bekijk ook de video's van ondernemers Geert van der Heijden en Bart Lenting, of lees meer inspirerende verhalen van andere ondernemers die samenwerken met het onderwijs.

Stappenplan

In 3 stappen geven we praktische informatie en tips over het samenwerken met het onderwijs.

Deze serie is een initiatief van O2LAB, het programma voor versterking van ondernemerschap en ondernemendheid in het onderwijs.

Bent u tevreden over deze pagina?