Persoonlijk advies voor zakendoen in het buitenland

Gepubliceerd op:
9 februari 2022

Heeft u vragen over zakendoen in het buitenland? Onze klantadviseurs helpen u graag met persoonlijk advies. Zij kunnen een gratis marktverkenning of landenvergelijking voor u maken. Bent u op zoek naar een buitenlandse zakenpartner of naar (subsidie)financiering? Ook dan kunt u terecht bij onze adviseurs. Neem contact met ons op.

Mogelijke diensten waarmee we u op weg kunnen helpen

U wilt uw product of dienst in het buitenland op de markt brengen. En u heeft ook al een idee in welk land u dit wilt gaan doen. Alleen hoe weet u zeker dat er daar een markt is voor uw product of dienst? Of dat uw buitenlandse investering kans van slagen heeft? Met een marktverkenning krijgt u hier meer inzicht in vóórdat u de stap maakt.

U wilt de stap naar het buitenland maken. Dat staat al vast. Maar in welk land gaat u ondernemen? Dat weet u nog niet. Een landenvergelijking van RVO kan u daarbij helpen.

Heeft u concrete plannen om internationaal zaken te doen en zoekt u hiervoor zakenpartners? Met 'Zakenpartnersupport Op Maat' gaan wij samen met u op zoek naar geschikte partijen.

Aan welke regels moet u denken bij internationaal zakendoen? Waar vindt u financiële en praktische ondersteuning voor uw exportplannen? En hoe vindt u zakenpartners in het buitenland? De Exportwijzer helpt u als ondernemer met uw internationale ambities.

Bel ons

T: 088 042 42 42 (op werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

U krijgt een keuzemenu te horen. Kies optie 3 en daarna 3 voor vragen over internationaal ondernemen.

  • Heeft u een algemene vraag? Dan helpen we u direct verder.
  • Heeft u een specifieke vraag? Dan neemt een regio-adviseur binnen 3 werkdagen contact met u op.

E-mail ons

Vul ons contactformulier in. U hoort binnen 3 werkdagen van ons.

Subsidie- en financieringswijzer

Onze Subsidie- en financieringswijzer helpt u financiële ondersteuning voor uw plannen te vinden. Geef aan wie u bent en wat u zoekt, en u krijgt een overzicht met regelingen op maat.

Evenementen en missies

Door deel te nemen aan onze internationale evenementen en missies vergroot u uw kansen op buitenlandse markten. Op onze website vindt u een overzicht met geplande events. U kunt dit overzicht verfijnen door sectoren en landen van uw keuze te selecteren.

Ondersteuning bij opbouw internationaal netwerk

Ieder jaar maken 10 bedrijven kans op ondersteuning bij het betreden van een buitenlandse markt. Door u in te schrijven bij het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) maakt u kans op deze unieke begeleiding. Het winnen van het fonds opent letterlijk deuren in het buitenland. 

Als deelnemer aan dit fonds kunt u gebruikmaken van diverse mogelijkheden om uw kansen op buitenlandse markten te vergroten.

De aanmelding voor de volgende ronde van het Oranje Handelsmissiefonds is gestart. Aanmelden kan tot en met 30 juni 2022. 

Bent u tevreden over deze pagina?