Persoonlijk advies voor zakendoen in het buitenland

Gepubliceerd op:
9 februari 2022

Heeft u vragen over zakendoen in het buitenland? Ons team helpt u graag met persoonlijk advies. Neem contact met ons op.

Wat kunnen onze regio-adviseurs voor u doen?

RVO-adviseurs kunnen gratis een marktverkenning of landenvergelijking voor u maken. En bent u op zoek naar een buitenlandse zakenpartner of naar (subsidie)financiering? Ook dan kunt u terecht bij onze regio-adviseurs.

U wilt de stap naar het buitenland maken. Dat weet u al. En u heeft ook al een idee over het land waarin u wilt ondernemen. Alleen hoe weet u zeker dat er een markt is voor uw product of dienst? Of dat uw buitenlandse investering kans van slagen heeft?

U wilt de stap naar het buitenland maken. Dat staat al vast. Maar in welk land gaat u ondernemen? Dat weet u nog niet. Een landenvergelijking van RVO kan u daarbij helpen.

Heeft u concrete plannen om internationaal zaken te doen en zoekt u hiervoor zakenpartners? Met Zakenpartnersupport Op Maat gaan wij samen met u op zoek naar geschikte partijen.

De Exportwijzer helpt u als ondernemer met internationale ambities om eenvoudig uw weg te vinden wanneer u wilt gaan exporteren. 

Bel ons

T: 088 042 42 42 (op werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

U krijgt een keuzemenu te horen. Kies optie 3 en daarna 3 voor vragen over internationaal ondernemen.

  • Heeft u een algemene vraag? Dan helpen we u direct verder.
  • Heeft u een specifieke vraag? Dan neemt een regio-adviseur binnen 3 werkdagen contact met u op.

E-mail ons

Vul ons contactformulier in. U hoort binnen 3 werkdagen van ons.

Bent u tevreden over deze pagina?