Onze dienstverlening bij internationaal zakendoen

Laatst gecontroleerd op:
22 april 2024
Gepubliceerd op:
19 november 2018

Onze adviseurs staan voor u klaar als u op zoek bent naar nieuwe markten, specifieke informatie over producteisen of wet- en regelgeving. Maar zij kunnen u ook informeren over de laatste trends en lokale verschillen binnen het land. Of bij de keuze welke verkoopkanalen het meest interessant zijn. Bent u op zoek naar een buitenlandse zakenpartner of naar (subsidie)financiering? Ook dan kunt u gratis terecht bij onze adviseurs. 

Waar kunnen onze adviseurs u mee helpen? 

RVO gaat voor u op zoek naar specifieke antwoorden op uw vragen over internationaal zakendoen. Onze dienstverlening begint altijd met een adviesgesprek met een van onze adviseurs. Zij helpen u om uw vragen helder te krijgen. Ook kijken zij op welke manieren zij u nog meer kunnen ondersteunen. Geheel gratis en altijd volledig voor u op maat. 

Landeninformatie op maat

Wij voorzien u graag van landeninformatie op maat. Wij doen dat door middel van onze eigen expertise en databanken, en in samenwerking met het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO's. Een greep uit de informatie waar wij u mee kunnen helpen:

  • actuele markttrends;
  • mogelijke verkoopkanalen voor uw product of dienst;
  • welke partijen en organisaties een rol kunnen spelen;
  • producteisen en exportregels;
  • de zakencultuur, oftewel de do’s-and-don’ts;
  • subsidie- en financieringsmogelijkheden.

Wij gaan graag met u in gesprek om uw specifieke behoefte te bespreken en te bepalen hoe wij u het beste aan de juiste antwoorden kunnen helpen.

Zakenpartnersupport op maat

Onze adviseurs helpen u met de zoektocht naar zakenpartners die voldoen aan uw specifieke vragen en eisen. Zij doen dit samen met buitenlandnetwerk in het land van uw keuze, waaronder bijvoorbeeld de Nederlandse ambassade ter plaatse. Zij kennen de lokale markt en adviseren u over de beste manier om in contact te komen met potentiële zakenpartners. Maatwerk staat hierbij voorop: samen met u onderzoeken we hoe u het beste in contact kunt komen met buitenlandse zakenpartners in uw specifieke branche. Zo krijgt u sneller voet aan de grond in uw nieuwe markt.

 

"We hebben ongelooflijk veel geleerd en in korte tijd snelle stappen kunnen zetten met steun van RVO."

Gerard Kool
Ondernemer Zzz.land

Neem contact op met RVO

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel: 088 042 42 42 (kies 1 en dan 4) of maak een terugbelafspraak.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?