Zakenpartnersupport Op Maat

Gepubliceerd op:
19 november 2018
Laatst gecontroleerd op:
12 januari 2021

Heeft u concrete plannen om internationaal zaken te doen en zoekt u hiervoor zakenpartners? Met Zakenpartnersupport op Maat gaan wij samen met u op zoek naar geschikte partijen.

RVO en het buitenlandnetwerk, waaronder ambassades, helpen u met de zoektocht naar zakenpartners die voldoen aan uw specifieke vragen en eisen. Met onze kennis van de lokale markt adviseren wij u bijvoorbeeld over vakbeurzen en evenementen waar u direct in contact kunt komen met potentiële zakenpartners. Precies wat bij u past.
 

Wat levert Zakenpartnersupport Op Maat op?

RVO gaat samen met het buitenlandnetwerk op zoek naar de beste manier om in contact te komen met geschikte distributeurs, agenten of productiepartners. Wij kijken of we u aan partners binnen ons netwerk of uit onze bedrijvendatabases kunnen koppelen. Eventueel introduceren we u persoonlijk. Maatwerk staat hierbij voorop: samen met u onderzoeken we hoe u het beste in contact kunt komen met buitenlandse zakenpartners in uw specifieke branche. Zo krijgt u sneller voet aan de grond in uw nieuwe markt.

Let op: met Zakenpartnersupport Op Maat gaan we niet op zoek naar eindafnemers.

Hoe vraag ik Zakenpartnersupport Op Maat aan?

Onze dienstverlening begint altijd met een persoonlijk gesprek met een van onze regio-experts. Zij helpen u om uw vragen helder te krijgen. Ook kijken zij op welke manieren RVO u nog meer kan ondersteunen. Geheel kosteloos.

Zoekt u een zakenpartner in het buitenland?

Bel: 088 042 42 42 (kies 3 en dan 3)

of

Bent u tevreden over deze pagina?