Zakenpartnersupport Op Maat

Gepubliceerd op:
19 november 2018
Laatst gecontroleerd op:
8 april 2024

Heeft u concrete plannen om internationaal zaken te doen en zoekt u hiervoor zakenpartners? Met Zakenpartnersupport op Maat gaan wij samen met u op zoek naar geschikte partijen. Lees op deze pagina hoe de klantadviseurs van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) u op weg kunnen helpen.

Wat kunnen onze klantadviseurs voor u betekenen?

Onze adviseurs helpen u met de zoektocht naar zakenpartners die voldoen aan uw specifieke vragen en eisen. Zij doen dit samen met buitenlandnetwerk in het land van uw keuze, waaronder bijvoorbeeld de Nederlandse ambassades ter plaatse. Zij kennen de lokale markt en adviseren u over de beste manier om in contact te komen met potentiële zakenpartners. Precies wat bij u past.

Hoe gaan we te werk?

Onze dienstverlening begint altijd met een persoonlijk gesprek met een van onze klantadviseurs. Geheel kosteloos. Zij helpen u om uw vragen helder te krijgen. Ook kijken de adviseurs hoe zij u het beste kunnen ondersteunen. Dit kan ook een andere dienst zijn dan Zakenpartnersupport Op Maat. Zo krijgt u de beste ondersteuning voor uw situatie.

Zoekt u een zakenpartner in het buitenland?

Bel: 088 042 42 42 (kies 1 en dan 4)

of

Wat levert Zakenpartnersupport Op Maat op?

RVO gaat samen met het buitenlandnetwerk op zoek naar de beste manier om in contact te komen met geschikte distributeurs, agenten of productiepartners. Wij kijken of we u aan partners binnen ons netwerk of uit onze bedrijvendatabases kunnen koppelen. Eventueel introduceren we u persoonlijk. Maatwerk staat hierbij voorop: samen met u onderzoeken we hoe u het beste in contact kunt komen met buitenlandse zakenpartners in uw specifieke branche. Zo krijgt u sneller voet aan de grond in uw nieuwe markt.

Let op: met Zakenpartnersupport Op Maat gaan we niet op zoek naar eindafnemers.

Heeft u behoefte aan landeninformatie op maat?

Bel ons: 088 042 42 42 (op werkdagen van 8:30 – 17:00 uur)

U krijgt een keuzemenu te horen. Kies optie 1 en daarna 4 voor vragen over internationaal ondernemen.

  • Heeft u een algemene vraag? Dan helpen we u direct verder.
  • Heeft u een specifieke vraag? Dan neemt een regio-adviseur binnen 3 werkdagen contact met u op.

E-mail ons

Vul ons contactformulier in. U hoort binnen 3 werkdagen van ons.

Bent u tevreden over deze pagina?