RSS

Laatst gecontroleerd op:
6 juli 2022
Gepubliceerd op:
10 april 2022

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van nieuws van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)? Abonneer u dan op onze RSS-feeds en mis niets meer.

Wat is RSS?

Met Really Simple Syndication (RSS) blijft u op een eenvoudige manier op de hoogte van uw favoriete websites of blogs. Wanneer u zich aanmeldt voor RSS-feeds hoeft u niet meer te zoeken naar relevante berichtgeving.

Wat hebt u nodig voor RSS?

U hebt een RSS-reader (RSS-lezer) nodig om een RSS-feed te ontvangen. Deze is geïntegreerd in de browser van uw softwarepakket of gratis te downloaden van internet. Met een RSS-reader kunt u in 1 overzicht de RSS-feeds zien van websites waarop u geabonneerd bent.

Hoe meldt u zich aan?

  • RSS-reader geïntegreerd in uw browser?
    Voeg dan een van de onderstaande RVO-feeds toe aan uw browser door op Abonneren op deze feed te klikken. Dit wordt weergegeven op de pagina in uw browser nadat u op de knop RSS-feed klikt.
  • RSS-reader downloaden?
    Zoek via een zoekmachine de juiste reader en download deze. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, meldt u zich aan voor RSS-feeds van RVO. Meestal moet u daarvoor de adressen van uw favoriete RSS-feeds toevoegen aan uw RSS-reader.

Laatste nieuws RVO via RSS

Maak uw keuze uit de onderstaande RSS-feeds van RVO door op de link te klikken en de url te kopiëren naar uw RSS-reader.

Bent u tevreden over deze pagina?