Ons netwerk | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Ons netwerk

29-01-2021

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) stelt dienstverlening aan ondernemend Nederland centraal. Onze mensen snappen als geen ander wat er nodig is om visies te realiseren. Namens de overheid bieden wij programma's en regelingen aan die ondernemend Nederland vooruit helpen om ambities waar te maken op duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal gebied.

Wij werken in binnen- en buitenland samen met onder andere overheden, ambassades, maatschappelijke organisaties, kennis- en financiële instellingen. Hieronder vindt u ons uitgebreide netwerk en samenwerkingsverbanden.

Uitgelicht

Ondernemersplein

Ondernemers kunnen op Ondernemersplein terecht voor alle informatie van de (semi)overheid om slagvaardig te kunnen ondernemen en innoveren. Het is een samenwerkingsverband van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, KVK, de Belastingdienst, de Rijksdienst voor het Wegverkeer, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en RVO.

KVK

KVK en RVO werken samen aan een goed ondernemersklimaat en een economisch sterk en duurzaam Nederland. KVK verzorgt de primaire dienstverlening en RVO voert specifieke instrumenten uit voor diverse opdrachtgevers.

Higherlevel

Higherlevel is een ondernemersforum waar ondernemers en experts uit zowel de private als de publieke markt elkaar helpen. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat financiert het forum. Higherlevel is ondergebracht bij RVO.

MijnOverheid voor Ondernemers

Ondernemers willen vooral tijd besteden aan zaken waar ze goed in zijn: ondernemen. De overheid kan de ondernemer daarbij helpen, door de digitale contacten met de overheid makkelijker, persoonlijker en nog meer betrouwbaar te maken. Daarvoor wordt in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken MijnOverheid voor Ondernemers (MOvO) gerealiseerd. RVO zorgt onder andere voor de ontsluiting van de Berichtenbox voor bedrijven in MOvO, neemt deel aan expertgroepen en verzorgt de communicatie over MOvO.

ETPOA

De European Trade Promotion Organisations' Association (ETPOA) is opgericht op 31 oktober 2018. ETPOA heeft tot doel de belangen van Europese handelsbevorderende organisaties (TPO's) te behartigen in dialoog en samenwerking met Europese instellingen en andere bevoegde autoriteiten.

  • Authorised representative RVO: Annette Wijering
  • Substitute representative RVO: Jenneke Feddes

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.