Gesloten voor aanvragen

SBIR Duurzame isolatiejassen voor de zorg

Gepubliceerd op:
5 oktober 2020
Laatst gecontroleerd op:
16 juli 2021

Door de uitbraak van COVID-19 is in Nederland een grote vraag ontstaan naar persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) die het overbrengen van virussen verminderen. De COVID-19-crisis legt zo het kwetsbare aanbod van kwalitatief hoogwaardige PBM’s in Nederland bloot. De minister van Medische Zorg en Sport en de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat zoeken naar duurzame alternatieven voor isolatiejassen met leverzekerheid voor Nederland. Denkt u mee over een oplossing?

Deze oproep is gesloten. U kunt geen offerte meer indienen.

Looptijd opdracht

Looptijd van de opdracht: oktober 2020 – eerste kwartaal 2022. Als de financiering vanuit de SBIR stopt, is het belangrijk dat u als bedrijf ook de motivatie heeft om van uw innovatie een succes te maken en door te gaan.

Fase

De oproep is voor SBIR fase 1: haalbaarheidsonderzoek. Voor uitleg van de fasen en de procedure, zie pagina 'Hoe werkt SBIR?'.

Raadpleeg de publieke samenvattingen van 5 projecten die zijn geselecteerd voor het ontwikkelen van prototypes (fase 1).

Raadpleeg de publieke samenvattingen van de 3 winnaars die zijn geselecteerd om hun innovatieve oplossingen voor duurzame isolatiejassen in de zorg verder te ontwikkelen (fase 2).

Budget

Er is een totaal budget beschikbaar van € 1.000.000. Voor fase 1 is een budget van € 150.000 (inclusief btw) beschikbaar. Het maximum bedrag per haalbaarheidsonderzoek (fase 1) is € 25.000 (inclusief btw). Voor fase 2 is € 850.000 (inclusief btw) beschikbaar, het maximumbedrag per projectvoorstel wordt nader bepaald.

Oproep en Nota van Inlichtingen

Bent u geselecteerd voor deze SBIR oproep en heeft u de volledige oproep of Nota van Inlichtingen niet meer? Stuur een mail naar sbir@rvo.nl en we zenden u de documenten toe.

Meer weten?

Heeft u vragen over deze SBIR-competitie? Stuur deze dan bij voorkeur per e-mail naar sbir@rvo.nl.

Vragen over SBIR?

Neem contact met ons op

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?