Innovatie, onderzoek en onderwijs

Op zoek naar de slimste weg van idee naar innovatie? Onze adviseurs kennen de route. We helpen u met subsidies en financiering, informatie over wet- en regelgeving en netwerken. We brengen overheden, ondernemers, organisaties, keten- en samenwerkingspartners dichter bij elkaar. We richten ons speciaal op de 4 thema's digitalisering en cybersecurity, internationaal innoveren, de kenniseconomie en financieren van innovatie.

Ontdek hoe we samen met u onze impact vergroten en werken aan een duurzame welvaart. 

Uitgelicht

cybersecurity

RVO biedt ondernemers hulp bij het digitaliseringsproces. Van het bemiddelen bij internationale samenwerkingen tot financiële steun: met ons aanbod spelen we in op uw behoeftes.

Gaat u aan Research & Development (R&D) doen? Of technisch-wetenschappelijk onderzoek uitvoeren? Mogelijk komt u in aanmerking voor belastingvoordeel vanuit de WBSO.

Personeel in ziekenhuis

Het Innovatiekrediet is voor alle bedrijven en bedoelt voor de ontwikkeling van innovatieve ontwikkelprojecten met flinke technische risico’s en een uitstekend marktperspectief. 

Groep mensen in gesprek in een kantoorruimte

Met een lening uit de Vroegefasefinanciering (VFF) onderzoeken starters en mkb-ondernemingen of hun idee een kans van slagen heeft op de markt.

Met een SBIR (Small Business Innovation Research) daagt de overheid ondernemers uit om innovatieve, oplossingsgerichte producten en diensten voor maatschappelijke vraagstukken te ontwikkelen.

Bekijk alle financieringsmogelijkheden voor innovatieve ideeën.

U wilt de grens over

Als u zaken gaat doen in Europa, is er een netwerk waar u niet omheen kunt: het Enterprise Europe Network (EEN).

internationaal succesvolle vrouwen

Bent u van plan om samen met partners in het buitenland nieuwe, marktgerichte technologie te ontwikkelen? Dan kan Eureka helpen.

Heeft u internationale ambities op het gebied van innovatie en technologie? Wilt u snel de juiste contacten leggen in een land? Ga dan mee met één van onze innovatiemissies.

Als innovatief technologisch bedrijf of kennisinstelling met internationale ambities kunt u mogelijk gebruik maken van internationale innovatieprogramma's en regelingen, zoals Horizon Europe. Bekijk het overzicht.

Niet gevonden wat u zocht?

Bent u tevreden over deze pagina?