Innovatiemissies

Gepubliceerd op:
28 mei 2015
Laatst gecontroleerd op:
3 mei 2022

Heeft u internationale ambities op het gebied van innovatie en technologie? Wilt u snel de juiste contacten leggen in een land? Ga dan mee met één van onze innovatiemissies.

Tijdens innovatiemissies verkennen we samen met u  de mogelijkheden voor bilaterale innovatiesamenwerking. Ook werken we aan het verder uitbouwen en versterken van internationaliseringsactiviteiten van de topsectoren. Samen met het wereldwijde Innovatie Attaché netwerk en Landbouw Attaché Netwerk brengen wij samen met u uw kansen in kaart.

Innovatiemissies zijn geschikt voor alle partijen die ter versterking van hun kennis- en concurrentiepositie belang hebben bij internationale samenwerking: bedrijven, kennisinstellingen en overheden (ook regionaal, gemeentelijk).

Naast uitgaande missies ondersteunen wij ook inkomende innovatiemissies. Bij een inkomende missie bezoekt een delegatie uit het buitenland Nederland. Lees meer over inkomende innovatiemissies.

  Voordelen

  Deelname aan een innovatiemissie kan in korte tijd veel voordelen opleveren:

  • Kennis over stand van specifiek onderzoek in doelland of een regio
  • Ontmoetingen met potentiële partners op gebied van innovatie en technologie
  • Inzicht in lokaal beleid en lokale investeringsprogramma’s
  • Advies bij mogelijke aansluiting op internationale (financierings)programma’s
  • Groei van uw internationale netwerk
  • Vergroting naamsbekendheid van uw bedrijf

  Programma

  Op het programma van een innovatiemissie staan:

  • Verkennen lokaal beleid en lokale overheidsondersteuning in doelland
  • Individuele gesprekken met voor u geselecteerde potentiële partners
  • Interactieve sessies waarbij experts ingaan op ontwikkelingen die voor u relevant zijn en waarbij u potentiële partners kunt ontmoeten
  • Netwerkevenementen waar u in een informele sfeer nog meer kennis opdoet en kunt netwerken met buitenlandse partners en de overige missiedeelnemers
  • Bedrijfs- en projectbezoeken

  Kosten

  De kosten voor deelname aan een innovatiemissie zijn € 250 exclusief btw per persoon. Uw reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

  Algemene voorwaarden

  Voor de organisatie van - en deelname aan een innovatiemissie gelden algemene voorwaarden.

  Agenda

  Wilt u weten welke innovatiemissies binnenkort plaatsvinden? Raadpleeg onze agenda.

  Innovatiemissies in de praktijk

  Benieuwd naar ervaringen van ondernemers? Bekijk de video's van voorgaande innovatiemissies van ondernemers die met behulp van een innovatiemissie succesvoller zijn geworden.

  Jaarverslag

  Het Engelstalig jaarverslag geeft een overzicht van de verschillende innovatiemissies die wij hebben georganiseerd in 2021. Het verslag laat een divers aanbod zien: zowel uitgaande- als inkomende (meestal digitale) missies, gedreven door verschillende sectoren.

  Contact

  Wij hebben experts in diverse technologievelden met zowel nationale als internationale netwerken. Het is afhankelijk van de missie en het thema welke adviseurs met hun netwerk deelnemen aan de missie. Bekijk met wie u het beste contact kunt opnemen.

  Vragen over innovatiemissies?

  Neem contact met ons op

  Bent u tevreden over deze pagina?