Gesloten voor aanvragen

SBIR Sportevenementen voor publiek

Laatst gecontroleerd op:
15 oktober 2021
Gepubliceerd op:
27 juli 2020

Heeft u ideeën over hoe de binnen- en buitensportevenementen weer volledig en veilig toegankelijk kunnen zijn voor publiek? Sportinnovator en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat dagen u uit om uw idee hierover in te dienen.

Deze regeling is gesloten. U kunt niet meer aanvragen.

Looptijd opdracht

Looptijd van de opdracht: oktober 2020 - januari 2021. Belangrijk is dat bedrijven die inschrijven, de motivatie hebben om van hun innovatie een succes te maken en doorgaan als de financiering vanuit de SBIR stopt.

Fase

De oproep is voor fase 1: haalbaarheidsonderzoek. Voor verdere uitleg van de fasen en de procedure, raadpleeg de pagina 'Hoe werkt SBIR?'.

Winnaars fase 1

In fase 1 dienden meerdere ondernemers hun concepten in. Lees meer over de winnende innovaties.

Winnaars fase 2

De volgende ondernemers leverden de winnende innovaties in fase 2:

  • Hestia CSC B.V.
  • Ecsens
  • Pro-Health B.V.
  • Dexels B.V.
  • Embedded Acoustics B.V.

Budget

Er is een budget beschikbaar van € 1 miljoen.

Voor fase 1 is een budget van € 300.000 (inclusief btw) beschikbaar. Het maximum bedrag per haalbaarheidsonderzoek (fase 1) is € 25.000 (inclusief btw).
Voor fase 2 is een budget van € 700.000 (inclusief btw) beschikbaar. Het maximum bedrag per project is € 175.000 (inclusief btw) beschikbaar.

Oproep en Nota van Inlichtingen

Bent u geselecteerd voor deze SBIR oproep en heeft u de volledige oproep of Nota van Inlichtingen niet meer? Stuur een mail naar sbir@rvo.nl en we zenden u de documenten toe.

Meer weten?

  • Heeft u vragen over deze SBIR-oproep? Stuur dan een e-mail naar sbir@rvo.nl.
  • Lees meer over SBIR.

Doel

Bij deze oproep gaat het om het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten met als doel grote binnen- en buitensportevenementen verantwoord open te stellen voor publiek en deelnemers met zoveel mogelijk vrijheden. Dat is op dit moment een grote maatschappelijke uitdaging vanwege het risico op verspreiding van COVID-19. Met goede voorzorgsmaatregelen en met inzet van innovaties is het wellicht mogelijk om publiek veilig bij sportevenementen toe te laten met een maximale bezetting.

Vragen over SBIR?

Neem contact met ons op

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?