Open voor aanvragen

STOZ: Overzicht van digitale en hybride processen

Laatst gecontroleerd op:
14 mei 2024
Gepubliceerd op:
25 april 2024

Het STOZ-overzicht biedt een overzicht van bewezen digitale en hybride processen die in aanmerking komen voor subsidie via de Stimuleringsregeling Technologie in Ondersteuning en Zorg (STOZ). Op deze pagina vindt u meer informatie over het STOZ-overzicht.

STOZ-overzicht

Het STOZ-overzicht is gebaseerd op het Pas-toe-overzicht van Digizo.nu. Digizo.nu is hét platform voor organisaties in de zorg en ondersteuning, die hen ondersteunt bij het transformeren van hun processen. Op basis van de transformatieagenda werkt Digizo.nu aan de waardebepaling en toetsing van processen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft hierin géén rol.

Op dit moment is het STOZ-overzicht nog leeg. Raadpleeg de proceszoeker van Digizo.nu om op de hoogte te blijven van de processen die op dit moment door Digizo.nu worden beoordeeld. Ook kunt u hier inspiratie opdoen voor processen en toepassingen die u kunt inzetten via de evaluatieroute. Zodra bekend is welke processen in aanmerking komen voor de opschalingsroute, publiceren wij deze. Als er een nieuw proces op de pas-toe-lijst van Digizo.nu komt, komt dit proces bij de eerstvolgende update ook op het STOZ-overzicht te staan. Wij werken het overzicht minimaal een keer per kwartaal bij.

Opschalingsroute of evaluatieroute

Om te bepalen of u de opschalingsroute of evaluatieroute moet volgen, is de datum van de subsidieaanvraag leidend.

  • Staat het proces op moment van aanvragen in onderstaand overzicht? Dan volgt u de opschalingsroute.
  • Staat het proces en de bijbehorende toepassing op moment van aanvragen niet op onderstaand STOZ-overzicht, maar voldoet deze wel aan de voorwaarden van de regeling? Volg dan de evaluatieroute.

Informatie over de evaluatieroute en het daarbij behorende evaluatieonderzoek, vindt u bij de Spelregels Waardebepaling.

In opdracht van:
  • Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport
Bent u tevreden over deze pagina?