Subsidies & financiering

Meer artikelen

Zoekt u een subsidie of financieringsregeling? In deze subsidiewijzer vindt u alle subsidies en regelingen die open staan voor het indienen van een aanvraag. Wij voeren deze subsidies en financieringsregelingen uit in opdracht van diverse ministeries en de Europese Unie.

Subsidie zoeken? Gebruik de subsidiewijzer

Bent u op zoek naar subsidie als startende ondernemer? Of wilt u bijvoorbeeld weten welke fiscale regelingen er zijn voor onderzoek en ontwikkeling? Verfijn uw keuze met de filters op deze pagina en ontdek welke regeling of subsidie u kunt aanvragen.

 • CO₂-reductie industrie - DEI+

  Ondernemers of eindgebruikers die investeren in innovatieve CO 2 -reducerende maatregelen in de industrie, alleen of in samenwerking met bijvoorbeeld de leverancier van de innovatie kunnen gebruik maken van dezet tender.

  Aanvragen DEI+ Open
 • ERA-NET Energiecall Solar

  Subsidie voor bedrijven om de Europese zonne-energiesector te versterken. Uw prepoposal moet wel zijn goedgekeurd.

  Tijdelijk gesloten
 • Experimenten elektriciteitswet

  Een onthefffing voor coöperaties en Verenigingen van Eigenaren die willen experimenteren met decentrale elektriciteitsopwekking. Het gaat om een ontheffing voor de Elektriciteitswet 1998.

  Tijdelijk gesloten
 • Planschade Rijksenergieprojecten

  Financiële tegemoetkoming voor ondernemers en particulieren die vermogens- of inkomensschade hebben door de aanleg van energie-infrastructuurprojecten.

  Open
 • Stimulering Duurzame Energieproductie

  Bedrijven en (non-profit)instellingen die hernieuwbare energie (gaan) produceren, kunnen gebruikmaken van de subsidieregeling SDE+.

  Tijdelijk gesloten
 • Subsidie voor pelletkachels ISDE

  Subsidie voor de aanschaf van een pelletkachel die gestookt wordt met korrels van geperste houtsnippers. De regeling is voor particulieren en zakelijke gebruikers.

  Open
 • Subsidie voor warmtepompen ISDE

  Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u subsidie krijgen voor de aanschaf van warmtepompen. De regeling is voor particulieren en zakelijke gebruikers.

  Open

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right