Elke dag beter

Gepubliceerd op:
16 april 2025

RVO heeft een grote verantwoordelijkheid. Daar moeten we zorgvuldig mee omgaan. Daarom is het belangrijk dat we ons werk goed doen, of zelfs elke dag beter doen! Daarvoor hebben we 'groeipijlers' benoemd - 3 thema's die altijd terugkomen in ons werk. We werken duurzaam, volgens de menselijke maat en staan open voor innovatie. Op deze pagina leest u hoe we dat vormgeven.

Innovatie

Om morgen beter te worden, verbeteren we vandaag onze processen. Door altijd te zoeken naar verbeterkansen maken we onze dienstverlening makkelijker, efficiënter, duidelijker en beter.

Innovatie kan in kleine dingen zitten. Daarbij is het heel belangrijk dat we goed luisteren naar ondernemers én naar onze eigen medewerkers. Want de mooiste resultaten boek je samen.

Lees verhalen van innovatieve ondernemers

Menselijke maat

Werken voor ondernemers betekent werken voor mensen. Want achter elk bedrijf zitten mensen met verwachtingen, zorgen, vragen, dromen en plannen. Wij zijn er voor deze mensen.

Regels zijn regels. Dat geldt voor iedere burger en ondernemer. Toch blijft er altijd ruimte om mee te denken. Mee te bewegen met de vragen en behoeftes van onze klanten. Want ons werk is mensenwerk. Daarom moedigen we RVO’ers aan om ook naar hun gevoel te luisteren. Als het mogelijk is zoeken we bínnen de regels naar oplossingen op maat.

Meedenken zit in kleine, grote en hele grote dingen. Dingen als advies geven bij nieuwe regelingen, van gedachten wisselen met de beleidsmakers en de uitvoerbaarheid voor ondernemers in de gaten houden. Maar grote impact heb je ook in de kleinere zaken. Zoals het helpen van een ondernemer die moeite heeft met het invullen van een formulier. Het maken van extra tijd voor onze klanten. Dat is de menselijke maat. Dat is RVO.

Lees wat we doen voor ondernemers

Duurzame bedrijfsvoering

Als we Nederland duurzamer willen maken, moeten we zelf ook het goede voorbeeld geven. Daarom werken we bij RVO zo duurzaam mogelijk. Zo treffen we verschillende maatregelen om onze CO2-uitstoot te verminderen. 

Denk aan plaatsing van zonnepanelen op de gebouwen, verlichting die aangaat op beweging, warmte-/koudeopslag op de locatie Den Haag en inkoop van groene stroom. Maar we letten bijvoorbeeld ook op de ecologische voetafdruk van ons eten en dagen onze cateraars uit een duurzamere verhouding te vinden tussen plantaardig en dierlijk eiwit.

Lees meer over onze duurzame bedrijfsvoering

Bent u tevreden over deze pagina?