Hulp van de ambassade in Brazilië

Gepubliceerd op:
23 november 2020
Laatst gecontroleerd op:
26 april 2023

Als u al succesvol zakendoet in Brazilië, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. De ambassade in Brasília staat voor u klaar.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Voor al uw ondernemersvragen kunt u terecht bij de ambassade in Brasília. Het economisch netwerk van de ambassade heeft de lokale contacten en kennis om u verder te helpen.

Landbouwteam Brazilië

Het Landbouw Attaché Netwerk (LAN) Brazilië zit op 2 locaties: de Nederlandse ambassade in Brasília en het Consulaat-Generaal te São Paulo. Ook de landbouwraad Brazilië zit in hoofdstad Brasília.

 

Het Netherlands Business Support Office (NBSO) Brazil heeft kantoren in Porto Allegre en Belo Horizonte. NBSO Brazil geeft informatie over lokale regels en markten, en helpt bij het vinden van zakenpartners.

Het Innovatie Attaché Netwerk (IA-netwerk) signaleert kansen voor R&D en helpt bij het maken van innovatieve matches tussen Nederland en Brazilië.

 

Dutcham is een non-profitorganisatie die hulp biedt aan Nederlandse bedrijven in Brazilië. Ze organiseert evenementen, brengt professionals samen en biedt informatie en best practices.

 

Succesvol zakendoen in Brazilië? Deze praktische do's-and-don'ts wijzen u de weg in de zakelijke etiquette van dit land.

 

Stuurt u als werkgever werknemers naar Brazilië voor een tijdelijke opdracht? De ambassade in Brasília weet waarmee u dan rekening moet houden.

Benieuwd welke mogelijkheden de Braziliaanse markt uw sector biedt? Bekijk dit overzicht van kansrijke sectoren, inclusief uitgebreide marktrapporten.

Zoekt u Engelstalige informatie over Nederland voor uw Braziliaanse contacten? Kijk dan op Netherlands and You.

Hulp bij uw zaken in Brazilië?

De economische experts van het ambassadenetwerk helpen u graag!

E: bra-ez@minbuza.nl
T: +55 61 39 613 213

Bent u tevreden over deze pagina?