Hulp van de ambassade op de Filipijnen

Gepubliceerd op:
25 januari 2021

Als u al succesvol zakendoet op de Filipijnen, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. De ambassade in Manilla staat voor u klaar.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

 

Met al uw ondernemersvragen kunt u terecht bij de economische afdeling van de ambassade in Manilla. Ook de honorair consuls in Cebu en Palau kunnen u helpen bij uw zaken op de Filipijnen.

 

Succesvol zakendoen op de Filipijnen? Deze praktische do's-and-don'ts wijzen u de weg in de zakelijke etiquette van dit land.

 

Stuurt u als werkgever, werknemers naar de Filipijnen voor een tijdelijke opdracht? De ambassade op de Filipijnen weet waarmee u dan rekening moet houden.

 

Lees de inspirerende verhalen van ondernemers die zakelijke successen behaalden op de Filipijnen. Onder meer in de waterbranche en in de agri-sector.

 

Samen met 9 andere landen vormen de Filipijnen de economisch kansrijke regio ASEAN. Lees meer over de landen uit deze regio en over wat hen zo kansrijk maakt.

 

Zoekt u Engelstalige informatie over Nederland voor uw Filipijnse contacten? Kijk dan op Netherlands and You.

Hulp nodig bij uw zaken op de Filipijnen?

De economische experts van het ambassadenetwerk helpen u graag!
 

E: man@minbuza.nl
T: +63 287 866 666

Bent u tevreden over deze pagina?