Hulp van de ambassade in Hongarije

Laatst gecontroleerd op:
23 april 2024
Gepubliceerd op:
27 oktober 2020

Als u in Hongarije bent voor zaken, kunt u extra hulp krijgen van de experts van de Nederlandse ambassade in Boedapest. Zij adviseren over exportkansen en investeringsmogelijkheden. Het team kan u verwijzen naar mogelijke zakenpartners en organiseert onder meer netwerkbijeenkomsten.

Contactgegevens en informatie ambassade

Maak kennis met de ambassade

Doet u zaken in Hongarije? De adviseurs van de ambassade adviseren u graag over zakelijke kansen, wetten, sectorontwikkelingen en zakenpartners.

Volg de ambassade op social media

Contact met economische afdeling

De economische afdeling van de ambassade behandelt al uw zakelijke vragen, bijvoorbeeld over wetten en regels. Zij heeft een groot netwerk en kent de weg in Hongarije. Laat u introduceren bij partijen of organiseer samen een evenement om uw dienst of product te promoten.

Neem contact op

T: +36 13 366 300
E: bdp-ea@minbuza.nl

Contact met landbouwteam

U kunt de landbouwafdeling vragen stellen over de agrarische sector in Hongarije. Het maakt niet uit in welke tak van de landbouw u actief bent. Of u nu internationale plannen hebt in de akkerbouw, wijnbouw, veehouderij of een ander onderdeel van de keten, dit team helpt u graag verder.

Neem contact op

T: +36 13 366 303
E: bdp-lnv@minbuza.nl
W: Agroberichten Buitenland: Hongarije

Bezoek evenementen

Ontmoet Hongaarse zakenpartners en vergroot uw kennis over zakendoen in Hongarije tijdens evenementen. Deze worden georganiseerd door de ambassade en RVO.

Bekijk of er iets op de planning staat:

U vindt de Nederlandse ambassade in Hongarije aan de Kapás-straat, vlakbij de bekende rivier de Donau. Zoekt u het bezoekadres? Of heeft u vragen die niet over ondernemen gaan? Bekijk de algemene contactgegevens op de website Netherlands and You.

Zoekt u Engelstalige informatie over Nederland voor uw Hongaarse contacten? Op de website Netherlandsandyou.nl vindt u Engelstalige informatie over zakendoen met Nederland.

De Netherlands-Hungarian Chamber of Commerce (Dutcham) helpt de Nederlands-Hongaarse ondernemersgemeenschap. De organisatie werkt actief samen met de Nederlandse ambassade in Boedapest.

Moet u wel of juist níet direct zijn als u met een Hongaar zakendoet? Hoe overtuigt u hem of haar in onderhandelingen? RVO en de ambassade geven u tips over de zakencultuur in Hongarije.

Bent u tevreden over deze pagina?