Hongarije: bij wie kunt u terecht?

Gepubliceerd op:
30 oktober 2020
Laatst gecontroleerd op:
23 november 2020

Als u zakendoet in het buitenland heeft u weleens hulp nodig van experts ter plaatse. De ambassade in Boedapest staat klaar voor u als ondernemer. Bij de ambassade zitten ook specialisten op het gebied van landbouw.

Natuurlijk kunt u met uw vragen over zakendoen in Hongarije altijd terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Onze RVO-adviseurs helpen u graag verder. Samen kijken we wat u het beste kunt doen.

Kent u de wegen in Hongarije al, maar loopt u ter plaatse ergens tegenaan? Of heeft u moeite met bepaalde procedures? Dan kan het ambassadenetwerk u helpen.

Ambassade in Boedapest

Wilt u als ondernemer gebruikmaken van de plaatselijke kennis van het Nederlandse netwerk in Hongarije? De Nederlandse ambassade in Boedapest helpt u graag verder. U vindt de Nederlandse ambassade op de Kapás utca 6, vlakbij de bekende rivier de Donau. U vindt het bezoekadres en algemene contactgegevens op de website Netherlands and You.

Voor uw ondernemersvragen heeft de ambassade 2 verschillende afdelingen. Lees hieronder wat zij voor u kunnen doen en hoe u direct contact opneemt.

Economische afdeling

Het economische team ondersteunt Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun activiteiten in Hongarije. Daarbij gebruikt het team zijn uitgebreide lokale netwerk. De afdeling staat onder leiding van Efstathios Andreou. De ambassade richt zich speciaal op de volgende topsectoren:

  • Life Sciences & health
  • Logistiek en Transport
  • Circulair Ondernemen
  • Duurzame Energie
  • AgriFood

Neem contact op

Voor vragen over zakendoen in Hongarije of over de Hongaarse markt neemt u contact op met:
T: +36 13 366 300
E: bdp-ea@minbuza.nl

Afdeling Landbouw

U kunt bij de landbouwafdeling in Boedapest aankloppen voor vragen over de landbouwsector in Hongarije. Het maakt niet uit in welke tak van de landbouw u actief bent. Of u nu internationale plannen hebt in de akkerbouw, wijnbouw, veehouderij, zuivel of een ander onderdeel van de keten, dit team helpt u graag verder.

Neem contact op

T: +36 13 366 303
E: bdp-lnv@minbuza.nl
W: Agroberichten Buitenland: Hongarije

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?