Hongkong SAR: bij wie kunt u terecht?

Gepubliceerd op:
25 januari 2021
Laatst gecontroleerd op:
26 januari 2021

Als u zakendoet in het buitenland heeft u weleens hulp nodig van experts ter plaatse. Het consulaat-generaal staat klaar voor u als ondernemer.

Natuurlijk kunt u met uw vragen over zakendoen in Hongkong SAR altijd terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Onze RVO-adviseurs helpen u graag verder. Samen kijken we wat u het beste kunt doen.

Maar kent u de wegen in Hongkong SAR al, en loopt u ter plekke ergens tegenaan? Of heeft u moeite met bepaalde procedures? Dan kan het netwerk van het consulaat-generaal u helpen.

Consulaat-generaal in Hongkong SAR

U vindt het consulaat-generaal op de Harbour Road 18, vlak bij het congres- en expocentrum van Hongkong SAR. Informatie over het consulaat en zijn medewerkers vindt u op de website Nederland Wereldwijd.

Landbouwteam

Het landbouwteam in Peking behartigt ook de economische belangen van de Nederlandse landbouwsector in Hongkong SAR.

De afdeling informeert over landbouw, visserij, voedselkwaliteit en natuurbeheer. Ook verleent ze zakelijke diensten voor Nederlandse agrarische bedrijven die naar Hongkong SAR (willen) exporteren of al in dit land gevestigd zijn. Op de website Agroberichten Buitenland leest u meer over deze afdeling.

Neem contact op met het landbouwteam via:
T: +852 259 992 27
E: hon-lnv@minbuza.nl

Hulp nodig bij uw zaken in Hongkong SAR

De economische experts van het ambassadenetwerk helpen u graag!

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?