Zakendoen in Indonesië: hulp van de Nederlandse ambassade

Laatst gecontroleerd op:
27 december 2023
Gepubliceerd op:
27 augustus 2020

Als u in Indonesië bent voor zaken, kunt u extra hulp krijgen van de experts van de Nederlandse ambassade. Zij adviseren over exportkansen en investeringsmogelijkheden. Het team kan u verwijzen naar mogelijke zakenpartners en organiseert bijvoorbeeld netwerkbijeenkomsten. 

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Maak kennis met de ambassade

Doet u zaken in Indonesië? De Nederlandse ambassade in Jakarta en de honorair consuls op Bali, in Medan en in Surabaya staan daar voor u klaar. Zij adviseren u over:

  • wetgeving en procedures;
  • exportkansen;
  • investeringsmogelijkheden en marktinformatie. 

Volg de ambassade op social media

Contact met de ambassade

De economische experts van het ambassadenetwerk helpen u graag.

E: jak-ea@minbuza.nl 
T: +62 21 524 82 00

Vragen voor de landbouwafdeling

Heeft u vragen over de agrifood-, tuinbouw-, visserij- en bosbouwsector? Neem dan contact op met het landbouwteam Indonesië.

Evenementen en handelsmissies

Ontmoet Indonesische zakenpartners voor uw onderneming tijdens bijeenkomsten georganiseerd door het ambassadeteam.

Denk aan seminars, netwerkbijeenkomsten, handelsmissies en vakbeurzen.

NBSO Surabaya

NBSO's (Netherlands Business Support Offices) zijn handelskantoren van de Nederlandse overheid in het buitenland. Een NBSO helpt u bij het vinden van vertegenwoordigers, samenwerkingspartners, marktinformatie en informatie over lokale wet- en regelgeving.

In Indonesië kunt u contact opnemen met het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Surabaya.

Algemene contactgegevens ambassade

Heeft u vragen die niet over ondernemen gaan? U vindt op NederlandWereldwijd.nl meer contactgegevens van de Nederlandse ambassade. Als u in Indonesië woont, kunt u ook een afspraak maken voor bijvoorbeeld het aanvragen of ophalen van uw paspoort. 

Engelse informatie over Nederland

Zoekt u Engelstalige informatie over Nederland voor uw Indonesische contacten? Op netherlandsandyou.nl vindt u meer Engelstalige informatie over zakendoen met Nederland.

Ecoparks

Lees hoe Indonesische en Nederlandse partijen binnen het partnerschap Ecoparks samenwerken aan duurzame afvalverwerking (Engelstalig).

Zakendoen in ASEAN

10 landen in Zuidoost-Azië vormen samen de Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties (ASEAN). Welke kansen liggen hier voor Nederlandse ondernemers? En waar moet u rekening mee houden bij het zakendoen in deze regio? Wij helpen u verder met bruikbare informatie over de markt, IMVO en zakelijke ondersteuning.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?