Litouwen: bij wie kunt u terecht?

Laatst gecontroleerd op:
5 juli 2021
Gepubliceerd op:
24 juni 2021

Als u zakendoet in het buitenland heeft u als ondernemer weleens lokale kennis nodig. De ambassade in Vilnius staat dan voor u klaar.

Natuurlijk kunt u met uw vragen over zakendoen in Litouwen altijd terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Onze RVO-adviseurs helpen u graag verder. Samen kijken we wat u het beste kunt doen.

Kent u de wegen in Litouwen al, maar loopt u ter plaatse ergens tegenaan? Of heeft u moeite met bepaalde procedures? Dan kan de ambassade u helpen.

Ambassade in Vilnius

U vindt de Nederlandse ambassade in Vilnius aan de bekende Gedimino-straat, op een steenworp afstand van het grote stadsplein Lukiškių. Aan dit plein zijn veel belangrijke openbare gebouwen te vinden, inclusief een aantal Litouwse ministeries. De ambassade is goed te bereiken met het openbaar vervoer: bushaltes, maar ook deelfietsstations liggen om de hoek.

Stel uw ondernemersvragen

Bij de ambassade kunt u terecht voor praktische informatie over zakendoen in Litouwen. Zij kan bijvoorbeeld uw vragen over wet- en regelgeving beantwoorden.

De ambassade kan ook samen met u een evenement organiseren (online of – als de omstandigheden het toelaten – op de ambassade) om zo uw dienst of product onder de aandacht te brengen. Zij kent de cultuur en weet de weg bij lokale instanties.

Neem contact op met de ambassade via:

T: +370 524 40 258
E: vil-ea@minbuza.nl
Facebook: Netherlands embassy Vilnius
LinkedIn: Embassy of the Kingdom of the Netherlands in Lithuania

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?