Maleisië: bij wie kunt u terecht?

Laatst gecontroleerd op:
12 maart 2021
Gepubliceerd op:
16 oktober 2020

Als u zakendoet in het buitenland, heeft u als ondernemer weleens hulp nodig van experts ter plaatse. In Kuala Lumpur staat de ambassade voor u klaar. Bij de ambassade zitten ook specialisten op het gebied van landbouw.

Natuurlijk kunt u met uw vragen over zakendoen in Maleisië altijd terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Onze adviseurs helpen u graag verder. Neem contact op. Samen kijken we wat u het beste kan doen.

Kent u de wegen in Maleisië al, maar loopt u ergens tegenaan? Of heeft u ter plaatse een zetje in de juiste richting nodig? Dan kan het ambassadenetwerk u helpen.

Ambassade in Kuala Lumpur

U vindt de Nederlandse Ambassade in de NAZA Tower, 12e verdieping, Platinum Park, No. 10, Persiaran KLCC, 50088 in Kuala Lumpur.

Voor uw ondernemersvragen heeft de ambassade 3 ingangen: de economische afdeling, de Landbouwraad en het 'Netherlands Foreign Investment Agency'.

Economische afdeling

De ambassade in Kuala Lumpur is de spil in het Nederlands economisch netwerk in Maleisië. De ambassade beschikt over een groot lokaal netwerk en specialistische kennis over de Maleisische markt. Iedere post heeft medewerkers die zijn gespecialiseerd in een of meer economische thema's. Ze staan klaar om u te helpen. Denk bijvoorbeeld aan het vinden van lokale partners, advies over zakendoen en het identificeren van kansen in de markt. Daar kunnen de medewerkers van het economisch team u mogelijk mee helpen. Zij denken met u mee, geven u tips en hebben een netwerk van relevante contacten.

Neem contact op

Neem voor handelsvragen (bij voorkeur in het Engels) contact op per e-mail of telefoon:

E: kll-ea@minbuza.nl
T: +60 32 168 62 00

Op sociale media is de ambassade in Kuala Lumpur te volgen via FacebookTwitter en LinkedIn.

Landbouwraad

De Landbouwraad is in Kuala Lumpur onderdeel van het ambassadenetwerk. De landbouwraad is een ambassademedewerker die u helpt bij de export van uw landbouwproducten. De Landbouwraad in Kuala Lumpur werkt nauw samen met de vertegenwoordiging van de Landbouwraad in Jakarta, Indonesië.

De Landbouwraad zet zich in voor een goede positie van de Nederlandse landbouw in Maleisië. Maar ook voor ontwikkeling van de lokale  landbouw en natuur, met inzet van technologie uit Nederland.

Bent u agrarisch ondernemer en heeft u interesse in de Maleisische markt? Kijk dan op de website van de Landbouwraad bij Maleisië. Hier vindt u nieuws en achtergrondinformatie.

Neem contact op

Vragen over landbouw in Maleisië kunt u sturen naar:

E: kll-lnv@minbuza.nl

Netherlands Foreign Investment Agency

Voor Engelstalige informatie over Nederland – voor bijvoorbeeld uw zakenrelaties – kunt u terecht op de website van het Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA). Neem voor meer informatie contact op met de ambassade, waar het NFIA een eigen vertegenwoordiging heeft.

Hulp nodig bij uw zaken in Maleisië? 

De economische experts ter plaatse helpen u graag verder!

 

E: kll-ea@minbuza.nl

T: +60 321 686 200

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?