Hulp van de ambassade in Servië

Gepubliceerd op:
22 februari 2021
Laatst gecontroleerd op:
23 juni 2022

Ook als u met succes zakendoet in Servië, kan het zijn dat u soms ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om plaatselijke hulp te krijgen. De Nederlandse ambassade in Belgrado staat voor u klaar.

Heeft u nu al vragen over zakendoen in Servië aan de lokale medewerkers? Mail dan naar bel@minbuza.nl of bel met +381 11 202 39 00.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

De economische afdeling en het landbouwteam van de Nederlandse ambassade in Servië kunnen u helpen met uw zakelijke vragen. Bekijk de contactgegevens.

Benieuwd welke mogelijkheden de Servische markt uw sector biedt? Bekijk dit overzicht van kansrijke sectoren.

Hier vindt u informatie over btw, factuureisen, exportvergunningen, invoerrechten en meer.

Wilt u netwerken met Servische bedrijven? De Nederlands-Servische Handelsvereniging (DSBA) biedt hier veel ruimte voor. Deze non-profitorganisatie geeft ook updates over evenementen en startadvies.

Heeft u hulp nodig om een Servische zakenpartner te vinden, zoals een distributeur of productiepartner? Bekijk onze 6 tips om een partner te vinden over de grens!

Succesvol zakendoen in Servië? Deze praktische do's-and-don'ts wijzen u de weg in de zakelijke etiquette van dit land.

Een bedrijf beginnen of investeren in Servië vraagt om een goede voorbereiding. Lees waar u meer informatie vindt voor een goede start.

Meer weten over het werk van de ambassade in Servië en hun projecten? Kijk dan op Netherlands and You.

Bent u tevreden over deze pagina?