Hulp van de ambassade in Servië

Laatst gecontroleerd op:
10 januari 2024
Gepubliceerd op:
22 februari 2021

Als u in Servië bent voor zaken, kunt u extra hulp krijgen van de experts van de Nederlandse ambassade. Zij adviseren over exportkansen en investeringsmogelijkheden. Het team kan u verwijzen naar mogelijke zakenpartners en organiseert bijvoorbeeld netwerkbijeenkomsten. Neem contact op.

Contact met de Nederlandse ambassade in Servië

Maak kennis met de ambassade

Doet u zaken in Servië? De adviseurs van de ambassade adviseren u over zakelijke kansen, wetten, sectorontwikkelingen en zakenpartners.

Volg de ambassade op social media

Contact met economische afdeling

De economische afdeling van de ambassade behandelt al uw zakelijke vragen. Zij heeft een groot netwerk en kent de weg in Servië. Laat u introduceren bij partijen of organiseer samen een evenement om uw dienst of product te promoten.

Neem contact op

T: +381 11 202 39 00
E: bel@minbuza.nl

Contact met landbouwteam

De LNV-raad helpt u, als Nederlandse agrarisch bedrijf, vanuit Boedapest (Hongarije) met zakendoen in Servië. Deze ambassademedewerker bevordert ook samenwerking via de politiek en beleid.

Neem contact op

T: +381 11 202 39 80
E: bel-lnv@minbuza.nl
W: Agroberichten Buitenland
Twitter: @NLagro_Budapest

Bezoek evenementen

Ontmoet Servische zakenpartners en doe kennis op tijdens evenementen over zakendoen in Servië. De ambassade en RVO organiseren deze.

Bekijk wat er op de planning staat:

U vindt de Nederlandse ambassade aan de Milentija Popovica, in de buurt van het stadspark Ušće en het Paleis van Servië. Zij ligt op loopafstand van verschillende bus- en tramhaltes.

Zoekt u het bezoekadres? Of heeft u vragen die niet over ondernemen gaan? Kijk dan op de website Nederland Wereldwijd.

Wilt u netwerken met Servische bedrijven? De Nederlands-Servische Handelsvereniging (DSBA) biedt hier veel ruimte voor. Deze non-profitorganisatie geeft ook informatie over evenementen.

Zoekt u Engelstalige informatie over Nederland voor uw Servische contacten? Op de website Netherlandsandyou.nl vindt u Engelstalige informatie over zakendoen met Nederland.

Een bedrijf beginnen of investeren in Servië vraagt om een goede voorbereiding. Lees waar u meer informatie vindt voor een goede start.

Bent u tevreden over deze pagina?