Spanje: bij wie kunt u terecht?

Gepubliceerd op:
22 januari 2021
Laatst gecontroleerd op:
9 februari 2021

Als u zakendoet in het buitenland heeft u weleens hulp nodig van experts ter plaatse. De economische afdeling en het landbouwteam van de ambassade in Madrid staan klaar voor u als ondernemer. Ook bij het NBSO in Barcelona en de honorair consuls – verspreid over het land – kunt u terecht.

Natuurlijk kunt u met uw vragen over zakendoen in Spanje altijd terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Onze RVO-adviseurs helpen u graag verder. Samen kijken we wat u het beste kunt doen.

Kent u de wegen in Spanje al, maar loopt u ergens tegenaan? Of heeft u moeite met bepaalde procedures? Dan kan het ambassadenetwerk u helpen.

Digitaal Handelskantoor

De ambassade in Madrid en het NBSO in Barcelona geven uitgebreide informatie over de Spaanse markt, relevante evenementen en Nederlandse zakelijke netwerken in Spanje via het Digitaal Handelskantoor. Daar vindt u ook de diensten die de ambassade en het NBSO bieden.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen via dit contactformulier, of per Whatsapp via +34 683 638 524.

Honorair consuls

Er zijn 10 Nederlandse honorair consuls in Spanje. Zij onderhouden het netwerk van Nederlandse bedrijven in Spanje. U kunt geen paspoorten of identiteitskaarten aanvragen bij de honorair consuls. Dit kan alleen bij de ambassade in Madrid.

Er zijn honorair consuls in Barcelona, Bilbao, Ceuta, Gijón, La Nucía, Palma de Mallorca, Sevilla, Tenerife, Torremolinos en Valencia. Bekijk de contactgegevens van de honorair consuls op de website Nederland Wereldwijd.

Hulp nodig bij uw zaken in Spanje?

De economische experts van het ambassadenetwerk helpen u graag!

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?