Verenigde Arabische Emiraten: bij wie kunt u terecht?

Gepubliceerd op:
1 februari 2021

Als u zakendoet in het buitenland heeft u weleens hulp nodig van experts ter plaatse. De ambassade in Abu Dhabi staat klaar voor u als ondernemer. De ambassade maakt ook gebruik van de agrarisch specialisten van de landbouwraad in Riyadh (Saoedi-Arabië).

Heeft u een vraag over zakendoen in of met de Verenigde Arabische Emiraten? Onze adviseurs helpen u graag verder. Samen kijken we wat u het beste kan doen.

Kent u de wegen in de Verenigde Arabische Emiraten al, maar loopt u ergens tegenaan? Of heeft u moeite met bepaalde procedures? Het ambassadenetwerk helpt u dan.

Ambassade in Abu Dhabi

U vindt de Nederlandse ambassade in het Central Capital Centre, op de 14e verdieping van de Office Tower (gebouw nummer 11). De ambassade ligt in een wijk met meerdere ambassades, parken en sportcomplexen.

Voor uw ondernemersvragen kunt u zich wenden tot de economische afdeling van de ambassade. U kunt contact opnemen met deze afdeling via:
T: +971 269 580 01
E: abu-ea@minbuza.nl

Consulaat-generaal in Dubai

Ook bij het consulaat-generaal in Dubai kunt u terecht voor uw ondernemersvragen. Het consulaat-generaal heeft een economische afdeling, die u kunt bereiken via:

T: +971 444 076 04
E: dba-ea@minbuza.nl

Landbouwteam

Het landbouwteam in Ryadh behartigt ook de economische belangen van de Nederlandse landbouwsector in de Verenigde Arabische Emiraten. De afdeling informeert over allerlei agrarische zaken. Ook verleent ze zakelijke diensten voor Nederlandse agrarische bedrijven die naar de Verenigde Arabische Emiraten willen exporteren of al in dit land gevestigd zijn.

Bekijk op de website Agroberichten Buitenland een interview met de Landbouwraad voor de Golfstaten. Hij vertelt over de kansen en uitdagingen voor Nederlandse agrarisch ondernemers die zaken (willen) doen in de Golfstaten.

Neem contact op met het landbouwteam via:
T: +966 114 422 320
E: riy-lnv@minbuza.nl
W: Landbouwraad Golfstaten

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?