Contact

Gepubliceerd op:
5 augustus 2019
Laatst gecontroleerd op:
4 april 2022

Heeft u vragen? RVO is er voor u. Onze medewerkers helpen u graag vooruit. U kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Contactmogelijkheden

Chat

Chat met ons op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Klik hiervoor op de oranje chatbutton rechtsonder in beeld.

Telefoon

U kunt ons bellen op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur.

E-mail

Stel uw vraag via ons contactformulier. Wij doen ons best binnen 3 werkdagen te reageren.

Social media

RVO is actief op Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram. Heeft u een vraag? Neem contact op via een van deze socialmediakanalen. Een socialmedia-adviseur van webcare helpt u dan verder.

Compliment

Heeft een van onze RVO-collega's een compliment verdiend? Wij horen het graag.

Oneens met RVO

Is uw contact met ons niet naar wens verlopen? Dan kunt u een klacht indienen. Wij raden u aan eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Wellicht kunnen we u dan direct helpen.

Pers

Bent u een vertegenwoordiger van de media? Dan kunt u voor uw vragen terecht bij één van onze woordvoerders. Zij helpen u graag verder.

Voorlichting

Wij geven graag voorlichting over diverse onderwerpen. Wilt u voor uw bijeenkomst een spreker van ons uitnodigen? Dan kunt u hiervoor een aanvraag doen.

Vestigingen

Wij hebben vestigingen in Assen, Den Haag, Roermond, Utrecht en Zwolle. Bij uw bezoek aan één van onze vestigingen geldt een identificatieplicht.

Ondernemersforum Higherlevel.nl

Higherlevel is een ondernemersforum waar ondernemers en experts uit zowel de private als de publieke markt elkaar helpen.

Wet open overheid (Woo)

Wij delen zoveel mogelijk informatie met u. Bent u op zoek naar beleidsinformatie die (nog) niet openbaar is? Soms kunt u een Woo-verzoek doen.

Fraude en integriteitsschending

Wij doen er alles aan om fraude en integriteitsschending aan te pakken en te voorkomen. Meld het ons, als u een vermoeden heeft.

Bent u tevreden over deze pagina?