Medewerkers aan het woord

Laatst gecontroleerd op:
17 januari 2024
Gepubliceerd op:
4 juni 2018

Bij RVO staan elke dag ruim 6.100 medewerkers voor ondernemend Nederland klaar. Medewerkers die snappen hoe belangrijk de overheid voor elke ondernemer is. En die weten hoe ze ondernemers verder kunnen helpen. Ze zijn gedreven, nieuwsgierig, willen net een stapje harder en zijn nooit uitgeleerd. Herken jij jezelf in deze verhalen?

Lees op deze pagina enkele ervaringen van de medewerkers bij RVO.

Verhalen van onze medewerkers

Stagiair: "Deze meeloopstage was voor mij een moment om te leren voor de toekomst, maar ook om te onderzoeken wat ik leuk vind om later te doen."

Opdrachtmanager: "Een belangrijke motivatie voor mij om dit werk te doen is dat ik invloed heb op de maatschappelijke taak van RVO. Als een opdrachtgever iets bedenkt moet het ook uitvoerbaar zijn. Gelukkig is er bij RVO zoveel kennis en ervaring, dat ik ook kritisch kan en mag zijn naar de opdrachtgever toe." 

Informatie-architect: "Wat ik een mooie uitdaging vind binnen mijn werk is het versterken van de ketensamenwerking binnen de organisatie. Bij RVO werken we nu met veel verschillende processen en systemen. Om hier een samenwerkend geheel van te maken blijft een interessante puzzel."

Adviseur duurzaam bouwen: "Mijn doel is dat als ik met pensioen ga, een bijdrage heb geleverd aan een beter bestaan en een schonere planeet. Bij RVO krijg ik hier de kans voor. De dingen die ik doe worden meegenomen in beleidskeuzes, waardoor mijn werk direct impact heeft. Dit vind ik heel gaaf."

Vragen?

Neem contact op via solliciterenrvo@rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?