Medewerkers aan het woord

Gepubliceerd op:
4 juni 2018
Laatst gecontroleerd op:
17 mei 2022

Bij RVO staan elke dag ruim 4.500 medewerkers voor ondernemend Nederland klaar. Medewerkers die snappen hoe belangrijk de overheid voor elke ondernemer is.  En die weten hoe ze ondernemers verder kunnen helpen. Ze  zijn gedreven, nieuwsgierig, willen net een stapje harder en zijn nooit uitgeleerd. Herken jij jezelf in deze verhalen?

Lees op deze pagina enkele ervaringen van de medewerkers bij RVO.

Verhalen van onze medewerkers

Medewerker Basis Vraag Beantwoording Informatie-architect: Ik ben er gewoon maar ingesprongen. Ik heb heel veel wet- en regelgeving moeten leren. Gelukkig hebben we heel goede kennisbank. Ook leerde ik veel van collega’s. We staan altijd voor elkaar klaar.”

Informatie-architect: “Wat ik een mooie uitdaging vind binnen mijn werk is het versterken van de ketensamenwerking binnen de organisatie. Bij RVO werken we nu met veel verschillende processen en systemen. Om hier een samenwerkend geheel van te maken blijft een interessante puzzel.”

 

Eva Moorman

UX Designer/UI Designer: "Naast de allround functie, maken ook de projecten het werk veelzijdig. Hier horen uiteenlopende processen en doelgroepen bij."

Functioneel beheerder: "Oplossingen liggen niet altijd voor de hand. Voor mij voelt het alsof ik de hele dag betaald mag puzzelen."

CIO-adviseur: "Het mooie aan werken bij het CIO Office is dat je de vertaling kunt maken van de doelstellingen van RVO naar IV- en IT-ontwikkelingen. Je draagt bij aan de digitale transformatie van de organisatie."

(Trainee) auditor: "Wat mijn werk boeiend maakt? Voor mij is dat het uitvoeren van onderzoek. Ik vind het heerlijk om een proces volledig uit te pluizen en mijn kritische bril op te zetten. Dat past wel bij mij."

Senior adviseur Financiën & Control (F&C): "Het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving is erg dynamisch. Als er in de politiek een besluit wordt genomen, dan kan dit direct invloed hebben op mijn werk."

Beoordelaar gebiedsfinanciering POP 3: "Ik vind het belangrijk om maatschappelijk relevant werk te doen en daarom vind ik het ook zo mooi dat ik hieraan kan bijdragen."

Teammanager tijdens coronacrisis: "Het is nu veel belangrijker geworden om mensgericht leiding te geven. Goed kunnen luisteren en een empathisch vermogen zijn hierbij essentieel."

Adviseur Stedelijke Ontwikkeling en Leefbaarheid: "Het is enorm veelzijdig. Ik ben een spin in het web tussen gemeenten, experts en het ministerie van Binnenlandse Zaken."

Adviseur verduurzaming industrie: "Wat ik erg leuk vind, is het brede scala aan onderwerpen. Het gaat over duurzaam beton tot de energiezuinige productie van papier. Daarnaast beoordelen we pilots en demonstratieprojecten, maar ook haalbaarheidsstudies."

Vragen?

Neem contact op via solliciterenrvo@rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?