RVO als werkgever

Gepubliceerd op:
19 december 2018
Laatst gecontroleerd op:
20 oktober 2022

Wil je aan de slag bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)? Sluit je aan bij de ruim 6.100 medewerkers verspreid over 5 vestigingen: Assen, Den Haag, Roermond, Utrecht en Zwolle.

Hybride werken

Bij RVO werken we hybride. Hybride werken is een mix van werken thuis, op kantoor of op een andere locatie. Dit doen we zoveel mogelijk in overleg met elkaar. Flexibiliteit en keuzevrijheid zijn bij RVO de belangrijkste pijlers. Aard van het werk en het welzijn van de medewerkers staan centraal en we zoeken daarin een balans. We zorgen ervoor dat de werkplek thuis aan de ergonomische eisen voldoet. In de kantoorpanden ontmoeten we elkaar en fungeren ook als werk- en inspiratieplek.

Wil je weten hoe de praktijk er uitziet? Lees de verhalen van onze medewerkers.

Ruimte en vertrouwen

We werken aan maatschappelijke doelen, voor én met waarschijnlijk de meest eigenzinnige mensen die er zijn: ondernemend Nederland. Daarom hechten we veel waarde aan ondernemende medewerkers. Heb je een goed idee? Dan kun je bij ons ermee aan de slag. Wil je een andere richting inslaan? Dan helpen we je daarbij. Nieuwsgierigheid, lef, leiderschap en initiatief belonen we met ruimte en vertrouwen.

In deze video vertelt afdelingsmanager Annemarie Groenewoud over de reis die zij samen met haar team en met de ondernemers aflegden om de innovatieregeling WBSO vlot te digitaliseren.

Arbeidsvoorwaarden

RVO is een onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Dat betekent dat je profiteert van de gunstige arbeidsvoorwaarden bij de Rijksoverheid. Denk aan:

  • een goed salaris;
  • een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van jouw arbeidsvoorwaarden zelf samenstelt;
  • betaald ouderschapsverlof, studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding voor jouw woon-werkverkeer;
  • een werkweek van maximaal 36 uur en mogelijkheden om werk en zorg te combineren;
  • veel aandacht voor jouw persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling.

We organiseren regelmatig leuke activiteiten; van inhoudelijke webinars tot pubquizzen.

Past RVO bij jou?

Elke keer als we iemand vooruithelpen, is ons doel bereikt. Elke keer als we een bijdrage leveren aan een economisch sterk en duurzaam Nederland, zijn we trots. Wil jij daarbij helpen? Dan ben je bij RVO op de juiste plaats.

Vragen?

Neem contact op via solliciterenrvo@rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?