RVO als werkgever

Gepubliceerd op:
19 december 2018
Laatst gecontroleerd op:
7 maart 2024

Wij werken aan wat belangrijk is voor de samenleving. Voor nu en voor later. We bewegen mee met de ontwikkelingen in onze maatschappij. Wij zijn een organisatie met oog voor ieders unieke eigenschappen en talenten. We werken met onze partners aan plannen om onze dienstverlening toekomstbestendig te houden. Zonder RVO’ers komt ondernemend Nederland niet verder en daarom is het voor ons zo belangrijk om te investeren in jou.

Meerwaarde van RVO voor jou

We zijn van meerwaarde. Niet alleen voor de maatschappij, ondernemers en organisaties, maar ook voor jou. Als RVO’er. Met aandacht voor de menselijke maat maken we keuzes die altijd uitlegbaar zijn. We werken aan duurzame welvaart, met dienstverlening die zichtbare maatschappelijke impact heeft.

Ruimte en vertrouwen

We werken aan maatschappelijke doelen met waarschijnlijk de meest eigenzinnige doelgroep die er is: ondernemend Nederland. Daarom hechten we veel waarde aan ondernemende medewerkers. Heb je een goed idee? Dan kun je bij ons ermee aan de slag. Wil je een andere richting inslaan? Dan helpen we je daarbij. Nieuwsgierigheid, lef, leiderschap en initiatief belonen we met ruimte en vertrouwen.

In deze video vertelt afdelingsmanager Annemarie Groenewoud over de reis die zij samen met haar team en met de ondernemers aflegden om de innovatieregeling WBSO vlot te digitaliseren.

Enthousiast?

Grote kans dat jij dus met jouw kwaliteiten aan de slag kunt bij RVO. Bekijk onze vacatures op werkenvoornederland.nl.

Vragen?

Neem contact op via solliciterenrvo@rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?