Service menu right

Contact

Heeft u vragen over duurzaam, agrarisch, innovatief of internationaal ondernemen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Contactmogelijkheden

Telefoon

U kunt ons bellen op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur op

> 088 042 42 42

> 088 042 25 00 (COVID-19 regelingen, TVL)

> 088 042 47 47 (Elektrische Personenauto’s Particulieren, SEPP)

Stel uw vraag via ons contactformulier. U ontvangt een bevestiging in uw scherm nadat u het formulier heeft verstuurd.

Wij zijn actief op Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram. Heeft u een vraag? Neem contact op met ons webcareteam.

Wij hebben vestigingen in Assen, Den Haag, Roermond, Utrecht en Zwolle. Bij uw bezoek aan één van onze vestigingen geldt een identificatieplicht.

Bent u een vertegenwoordiger van de media? Dan kunt u voor uw vragen terecht bij één van onze woordvoerders. Zij helpen u graag verder.

Wij geven graag voorlichting over diverse onderwerpen. Wilt u voor uw bijeenkomst een spreker van ons uitnodigen? Dan kunt u hiervoor een aanvraag doen.

Eén van onze medewerkers kan met u meekijken op uw scherm. Zo kunnen wij u makkelijker op weg helpen. Wij zien alleen het scherm dat u ook ziet. Wij nemen niet uw computer over.

Vragen over bedrijfsoverdrachten kunt u stellen aan Chatbot Robin. Onze virtuele assistent beantwoordt makkelijke vragen over bedrijfsoverdrachten voor agrarische ondernemers.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.