Contact | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Contact

Heeft u vragen over duurzaam, agrarisch, innovatief of internationaal ondernemen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Contactmogelijkheden

Chat

Chat met ons op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Klik hiervoor op de oranje chatbutton rechtsonder in beeld.

Telefoon

U kunt ons bellen op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur.

Stel uw vraag via ons contactformulier. Wij doen ons best binnen 3 werkdagen te reageren.

Wij zijn actief op Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram. Heeft u een vraag? Neem contact op met ons webcareteam.

Wij hebben vestigingen in Assen, Den Haag, Roermond, Utrecht en Zwolle. Bij uw bezoek aan één van onze vestigingen geldt een identificatieplicht.

Bent u een vertegenwoordiger van de media? Dan kunt u voor uw vragen terecht bij één van onze woordvoerders. Zij helpen u graag verder.

Wij geven graag voorlichting over diverse onderwerpen. Wilt u voor uw bijeenkomst een spreker van ons uitnodigen? Dan kunt u hiervoor een aanvraag doen.

Een medewerker van RVO kan met u meekijken op uw scherm. Zo kunnen wij u makkelijker op weg helpen. Wij zien alleen het scherm dat u ook ziet. Wij nemen niet uw computer over.

Oneens met RVO

Is uw contact met ons niet naar wens verlopen? Dan kunt u een klacht indienen. Wij raden u aan eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Wellicht kunnen we u dan direct helpen.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.