Onze klanten | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Onze klanten

29-04-2021

RVO is er voor u. Voor ondernemende Nederlanders die werken aan een duurzame en economisch sterke samenleving.

Wij stellen de dienstverlening aan onze klant centraal, en streven ernaar door slimme organisatie en digitale communicatie voor een soepele en optimale dienstverlening te zorgen.

Door verschillende expertises van onze medewerkers te combineren, bieden we het juiste advies. Als we de benodigde expertise zelf niet in huis hebben, verwijzen we door naar ons uitgebreide netwerk. Wij helpen onze klanten graag vooruit.

Feiten en cijfers

In 2020 had onze website in totaal 15,3 miljoen bezoekers, 4,3 miljoen gebruikers bezochten mijnrvo.nl. Op social media hadden we 272.834 volgers. Bij Klantcontact kwamen 456.713 telefonische vragen, 79.246 emails en 17.247 chats binnen. Onze klanten gaven ons een 7,5 voor klanttevredenheid.Klantcijfers RVO in 2020

* Volgers op Linkedin, twitter RVO_Nederland, RVO_Duurzaam, RVO_Agrarisch, RVO_Innovatie, RVO_INT_OND, en Facebook

Wij streven ernaar dé toonaangevende overheidsdienstverlener te zijn voor ondernemend Nederland. Een voorwaarde daarbij is dat onze klanten onze ambassadeurs zijn. Ons streefcijfer voor klanttevredenheid is een 8. Wij willen graag onze dienstverlening naar de klant op alle aspecten en kanalen verbeteren.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.