Vind een zakenpartner via EEN

Laatst gecontroleerd op:
25 september 2023
Gepubliceerd op:
24 juni 2010

Internationaal ondernemen is een kwestie van kansen grijpen! EEN helpt u kosteloos met het vinden van partners wereldwijd.

Het EEN netwerk bestaat uit meer dan 600 organisaties in ruim 60 landen. EEN werkt nationaal en internationaal samen met Kamers van Koophandel, overheidsagentschappen en instellingen voor bedrijfs-, innovatieontwikkeling en kenniscentra. Dankzij intensieve onderlinge contacten kunnen de adviseurs, via deze organisaties, snel partners en informatie voor u vinden.

Vinden en gevonden worden

De databank zakenpartners is het online trefpunt voor ondernemers. Via deze databank kunt u laten weten dat u zoekt naar agenten, distributeurs of productiepartners. Maar ook naar partners voor technologische ontwikkeling, licentieovereenkomsten en R&D. Er staan duizenden (anonieme) profielen in uit ruim 60 landen. U kunt eenvoudig een profiel op laten nemen, zodat uw bedrijf of instelling wereldwijd onder de aandacht wordt gebracht.

Voor advies bij het opstellen van een profiel neemt u contact op met de EEN-adviseurs.

Maak uw eigen samenwerkingsverzoek

  • Met het intakeformulier Samenwerkingsverzoek Business Cooperation schrijft u zelf een vraag of een aanbod voor commerciële samenwerking.
  • Met het intakeformulier Samenwerkingsverzoek Technologie schrijft u zelf een vraag of een aanbod voor technologische samenwerking.
Samen met een adviseur van Enterprise Europe Network Nederland werkt u dit uit in een samenwerkingsverzoek. Vervolgens brengen uw adviseur en een buitenlandse adviseur van EEN u in contact met bedrijven die interesse tonen in uw profiel.

Intakeformulier

Vraag het formulier aan via: info@enterpriseeuropenetwork.nl

Een adviseur van EEN neemt daarna contact met u op.

Vragen over Enterprise Europe Network?

Mail naar info@enterpriseeuropenetwork.nl

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
In samenwerking met:
Bent u tevreden over deze pagina?