International Business Academy: landspecifieke e-learnings

Gepubliceerd op:
3 november 2020
Laatst gecontroleerd op:
14 februari 2022

Wilt u snel én langdurig succes behalen in het buitenland? De International Business Academy is een online cursusplatform voor startende en ervaren ondernemers die nieuwe markten willen ontdekken. Met de International Business Academy ontwikkelt u nieuwe kennis en vaardigheden door landspecifieke trainingen te volgen van publieke en private aanbieders, waaronder die van RVO. De e-learnings van RVO zijn gratis en krijgen van mede-ondernemers gemiddeld het rapportcijfer 9. Het volgen ervan kost slechts ongeveer een uur van uw tijd, maar u kunt het ook in delen volgen.

Wat is de International Business Academy?

De International Business Academy is hét digitale platform dat u als ondernemer helpt bij het opdoen van nieuwe landspecifieke kennis en vaardigheden wanneer u internationaal zakendoet. Dit platform is ontwikkeld in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), NLinBusiness en evofenedex. Een goede voorbereiding op uw marktbetreding vergroot de kans op snel én langdurig zakelijk succes. Met het landspecifieke cursusaanbod van de International Business Academy kunt u uw landspecifieke kennis bijspijkeren op thema's die voor u relevant zijn.

E-learnings RVO

RVO biedt in de International Business Academy gratis e-learnings aan voor de onderstaande landen.

Trainingen van andere private en publieke aanbieders

Naast de gratis online cursussen van RVO, kunt u op het platform ook (betaalde) landspecifieke cursussen vinden van andere private en publieke aanbieders. Deze cursussen worden op 3 verschillende manieren aangeboden:

  • E-learnings: op ieder moment en vanaf iedere locatie zelfstandig te volgen door 1 persoon.
  • Digitaal klaslokaal: vanaf iedere locatie, maar op een vaste tijd te volgen in een digitale klas samen met andere ondernemers.
  • Fysiek klaslokaal: op een vaste tijd en locatie te volgen in een fysieke trainingslocatie, samen met andere ondernemers.

Bekijk het cursusaanbod

"Ik zou de e-learning '10 meest gestelde vragen over zakendoen in de VS' van RVO zeker aanbevelen aan collega-ondernemers die zich voorbereiden op een marktentree in de Verenigde Staten!"

 

Monique Brilleslijper
International Corporate & Distributor Manager bij InnoFaith Beauty Sciences

Meer weten?

Heeft u vragen, tips of suggesties over de International Business Academy? Of wilt u meer weten over zakendoen in het buitenland? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over onze gratis e-learnings?

Volg deze bij de International Business Academy

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?