Hulp van de ambassade in Griekenland

Gepubliceerd op:
18 februari 2021

Als u al succesvol zakendoet in Griekenland, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. De ambassade in Athene staat voor u klaar.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Met al uw ondernemersvragen kunt u terecht bij de ambassade in Athene. Verspreid over het land staan ook de honorair consuls voor u klaar.

Stuurt u als werkgever werknemers naar Griekenland voor een tijdelijke opdracht? De ambassade in Athene weet waarmee u dan rekening moet houden.

Benieuwd naar kansen in de Griekse maritieme sector? Of in het toerisme? Bekijk deze en andere kansrijke sectoren in Griekenland.

Enterprise Greece is de Griekse overheidsorganisatie voor ondernemers. Op de website vindt u volop informatie over aanbestedingen, beurzen, handelsmissies en meer.

Om succesvol te zijn in Griekenland is het handig om iets te weten van de taal en de cultuur. Deze do's-and-don'ts wijzen u de weg in de zakelijke etiquette van het land.

Zoekt u Engelstalige informatie over Nederland voor uw Griekse contacten? Bijvoorbeeld over zakendoen in Nederland? Kijk dan op Netherlands and You.

Hulp nodig bij uw zaken in Griekenland?

De economische experts van het ambassadenetwerk helpen u graag!

 

E: ath-ea@minbuza.nl
T: +30 210 725 49 30

Bent u tevreden over deze pagina?