Oman: bij wie kunt u terecht

Gepubliceerd op:
2 februari 2021

Als u zakendoet in het buitenland heeft u weleens hulp nodig van experts ter plaatse. De ambassade in Muscat staat klaar voor u als ondernemer. De ambassade maakt ook gebruik van de agrarisch specialisten van de landbouwraad in Riyadh (Saoedi-Arabië).

Heeft u een vraag over zakendoen in of met Oman? Onze adviseurs helpen u graag verder. Samen kijken we wat u het beste kunt doen.

Kent u de wegen in Oman al, maar loopt u ergens tegenaan? Of heeft u moeite met bepaalde procedures? Het ambassadenetwerk helpt u dan.

Ambassade in Muscat

Voor al uw ondernemersvragen kunt u zich wenden tot de ambassade in Muscat. U vindt de Nederlandse ambassade in de diplomatenwijk Shatti Al Qurum. Het adres is Weg 3017, Villa 1366.

U kunt contact opnemen met de ambassade via:

T: +968 246 037 06
E: mus@minbuza.nl

Landbouwteam

Het landbouwteam in Ryadh behartigt ook de economische belangen van de Nederlandse landbouwsector in Oman. De afdeling informeert over allerlei agrarische zaken. Ook verleent ze zakelijke diensten voor Nederlandse agrarische bedrijven die naar Oman willen exporteren of al in dit land gevestigd zijn.

Bekijk op de website Agroberichten Buitenland een interview met de Landbouwraad voor de Golfstaten. Hij vertelt over de kansen en uitdagingen voor Nederlandse agrarisch ondernemers die zaken (willen) doen in de Golfstaten.

Neem contact op met het landbouwteam via:
T: +966 114 422 320
E: riy-lnv@minbuza.nl
W: Landbouwraad Golfstaten

Hulp nodig bij uw zaken in Oman?

De economische experts van het ambassadenetwerk helpen u graag!

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?