Pakistan: bij wie kunt u terecht?

Gepubliceerd op:
19 oktober 2020
Laatst gecontroleerd op:
22 oktober 2020

Als u zakendoet in het buitenland heeft u weleens hulp nodig van experts ter plaatse. De ambassade in Islamabad en de honorair consuls in Karachi en Lahore staan klaar voor u als ondernemer.

Kent u de wegen in Pakistan al, maar loopt u ergens tegenaan? Of heeft u moeite met bepaalde procedures? Dan kan het ambassadenetwerk u helpen.

Ambassade in Islamabad

U vindt de Nederlandse ambassade in de diplomatieke enclave in Islamabad, tussen de Italiaanse en de Thaise ambassades. De diplomatieke enclave is een veiligheidszone in Islamabad. Om er te komen maakt u gebruik van een diplomatieke shuttlebus.

U kunt contact opnemen met de ambassade via:
T: +385 146 422 00
E: isl@minbuza.nl

Consuls

In Pakistan heeft Nederland alleen honorair consulaten. U vindt ze in Lahore en Karachi. De honorair consul vertegenwoordigt algemene en economische belangen van Nederland in zijn of haar regio. Bij honorair consulaten kunt u geen reisdocumenten, visa of officiële documenten aanvragen. Bij de honorair consul in Karachi kunt u wel terecht voor consulaire verklaringen. Voor consulaire bijstand en informatie kunt u terecht bij de ambassade in Islamabad.

U vindt de contactgegevens van de honorair consulaten op de website Netherlands and You.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?