Hulp van de ambassade in Portugal

Gepubliceerd op:
15 februari 2021

Als u al succesvol zakendoet in Portugal, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. De ambassade in Lissabon staat voor u klaar.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Met al uw ondernemersvragen kunt u terecht bij de ambassade in Lissabon en de honorair consuls in Madeira, de Algarve en op de Azoren. Bij de ambassade staan ook de economische afdeling en het landbouwteam voor u klaar.

In Lissabon vindt u de Landbouwraad en diens team. Dit team behartigt de belangen van de Nederlandse agrifood-, tuinbouw-, visserij- en bosbouwsector in Portugal.

Stuurt u als werkgever werknemers naar Portugal voor een tijdelijke opdracht? De ambassade in Lissabon weet waarmee u dan rekening moet houden.

De Nederlands-Portugese Kamer van Koophandel brengt Nederlandse ondernemers in contact met mogelijke zakenpartners, klanten en distributeurs.

Om succesvol te zijn in Portugal moet u wel iets weten van de taal en de cultuur. Deze praktische do's-and-don'ts wijzen u de weg in de etiquette van het land.

Zoekt u Engelstalige informatie over Nederland voor uw Portugese contacten? Bijvoorbeeld over zakendoen in Nederland? Kijk dan op Netherlands and You.

Hulp nodig bij uw zaken in Portugal?

De economische experts van het ambassadenetwerk helpen u graag!

 

E: lis-ea@minbuza.nl
T: +351 213 914 919

Bent u tevreden over deze pagina?