Wat kan de ambassade voor u doen?

Gepubliceerd op:
2 september 2020
Laatst gecontroleerd op:
8 maart 2023

Als u zakendoet of wilt doen in Rusland, is de Nederlandse ambassade er ook voor u. Met hun diensten ondersteunen zij Nederlandse bedrijven in Rusland waar mogelijk. Benieuwd wat ze voor u kunnen betekenen? Hieronder vindt u een overzicht van hun diensten.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar gaat niet in op de impact van de oorlog in Oekraïne. De Russische inval in Oekraïne heeft invloed op het zakendoen in Rusland en Oekraïne. Via het Sanctieloket vindt u alle informatie.

De ambassade kan u helpen op economisch en agrarisch gebied in Rusland. Zoekt u zakelijke informatie over andere landen in de regio? Dan kunt u contact opnemen met de ambassade in Kazachstan.

Webinars vol kennis

De ambassade organiseert regelmatig seminars voor Nederlandse bedrijven in Rusland. Tegenwoordig vaak in de vorm van webinars. U blijft op de hoogte van de webinars via mos-economics@minbuza.nl.

Persoonlijke ontmoeting

U kunt als Nederlands bedrijf altijd bij de ambassade terecht met al uw vragen. U kunt uw vragen per e-mail stellen. Wilt u direct met de ambassade spreken? Dan kan dit telefonisch of digitaal. Neem contact op, dan regelt de ambassade persoonlijk een afspraak met u.

Company check

Wilt u informatie inwinnen over uw zakenpartner, bijvoorbeeld om oplichting te voorkomen of om aan uw interne compliance check te voldoen? Als u de ambassade het INN-of OGRN-nummer van uw mogelijke Russische zakenpartner stuurt, kunnen zij het bedrijf voor u op papier controleren. Lees meer over hoe de company check op Russische bedrijven werkt.

Nederlandse zakelijke evenementen

Elk kwartaal organiseert de Nederlandse ambassadeur in Rusland de Dutch Business Meetings, gericht op Nederlandse bedrijven en zakenmensen. In een informele setting kunnen deelnemers zich via een webinar informeren over nieuwe ontwikkelingen en nieuwe contacten maken.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van deze bijeenkomsten, maar staat u nog niet op de mailinglijst? Stuur dan een e-mail naar de ambassade.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? U bent van harte uitgenodigd om contact met de ambassade op te nemen.

Met betrekking tot handel of innovatie:
E: mos-economics@minbuza.nl
T: +74 95 797 29 21

Met betrekking tot landbouw:
E: mos-lnv@minbuza.nl
T:+74 95 797 29 46

Volg de ambassade op social media

Facebook: Dutch Embassy Russia
Linkedin: Economie, landbouw, innovatie ambassade Moskou

Hulp nodig bij uw zaken in Rusland?

De economische experts van het ambassadenetwerk helpen u graag!

E: mos-ea@minbuza.nl
T: +7 49 579 729 21

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?